Connect with us

ΤΟΠΙΚΟ

Αστέρας Βαλύρας : Δυνατή ενίσχυση στα γκολπόστ με Μάριο Τσερρίκου

, Αστέρας Βαλύρας : Δυνατή ενίσχυση στα γκολπόστ με Μάριο Τσερρίκου

Η μεταγραφική δραστηριότητα του Αστέρα Βαλύρας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με την ομάδα να συνεχίζει να ενισχύεται δυναμικά. Μετά από τις τελευταίες προσθήκες, η διοίκηση ανακοίνωσε σήμερα μια ακόμα σημαντική μεταγραφή στη θέση του τερματοφύλακα.

Ο Μάριος Τσερρίκου είναι το νέο πρόσωπο που θα ενισχύσει την ομάδα του Αστέρα Βαλύρας. Ο 21χρονος τερματοφύλακας, με ύψος 1,90 μέτρα, έχει ήδη διανύσει μια αξιόλογη πορεία στο ποδόσφαιρο, αγωνιζόμενος τελευταία στον ΠΑΣ Ράχης στην Α’ τοπική κατηγορία Μεσσηνίας. Στο παρελθόν, έχει επίσης φορέσει τις φανέλες του Αστέρα Μεσολογγίου και του Άρη Αιτωλικού (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας).

Η διοίκηση του Αστέρα Βαλύρας εξέφρασε την ικανοποίησή της για την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, τονίζοντας πως ο Τσερρίκου θα συμβάλει σημαντικά στους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν. “Μάριε, καλωσόρισες στην οικογένεια του Αστέρα Βαλύρας! Σου ευχόμαστε μια υγιή αγωνιστική σεζόν γεμάτη επιτυχίες, συμβάλλοντας στην επίτευξη των στόχων μας”, ανέφερε η ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Αστέρας Βαλύρας δείχνει αποφασισμένος να συνεχίσει την ενίσχυση του ρόστερ του, με την προσθήκη του Τσερρίκου να αποτελεί μια κίνηση στρατηγικής σημασίας. Ο σχεδιασμός της ομάδας προχωρά με γοργούς ρυθμούς, και αναμένεται η συνέχεια…

 

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΤΟΠΙΚΟ