Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

JOGADORES με Σωκράτη και Καλαντζή στο ΑΛΑΝΑ Cup

Σωκράτης Παπασταθόπουλος, JOGADORES με Σωκράτη και Καλαντζή στο ΑΛΑΝΑ Cup

Με αμείωτο ενδιαφέρον και σπουδαία παιχνίδια συνεχίζεται το φετινό ΑΛΑΝΑ CUP. Οι αμφίρροποι αγώνες με πολλά γκολ και εντυπωσιακές προσωπικές στιγμές αναδεικνύονται στα γήπεδα River West του Άρη Γαλανόπουλου, προσφέροντας θέαμα.

JOGADORES με Σωκράτη και Καλαντζή

Στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μπήκε και η ομάδα JOGADORES, με μπροστάρηδες τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον Χρήστο Καλαντζή. Οι δύο αυτοί έμπειροι ποδοσφαιριστές έδειξαν την ποιότητά τους στο γήπεδο, καθοδηγώντας την ομάδα τους με μαεστρία και προσφέροντας θεαματικές στιγμές στους φιλάθλους.

Οι Jogadores Juniors κλέβουν την παράσταση

Ωστόσο, αυτοί που έκλεψαν πραγματικά την εντύπωση ήταν οι Jogadores Juniors, τα νεότερα μέλη της ομάδας που ακολουθούν τα βήματα των πατεράδων τους. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές απέδειξαν πως το ταλέντο και η αγάπη για το ποδόσφαιρο είναι κληρονομικά χαρακτηριστικά, καθώς έδειξαν εξαιρετικές επιδόσεις και φανταστικό ομαδικό πνεύμα.

Η πορεία του ΑΛΑΝΑ CUP συνεχίζεται δυναμικά, με την αναμονή να μεγαλώνει για τα επόμενα σπουδαία παιχνίδια και τις εκπλήξεις που θα φέρει το τουρνουά. Οι συμμετέχοντες και οι θεατές απολαμβάνουν κάθε στιγμή, κάνοντας το ΑΛΑΝΑ CUP μια γιορτή του ποδοσφαίρου στην Καλαμάτα.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ