Connect with us

ΤΟΠΙΚΟ

Αστέρας Βαλύρας: Στο φούλ οι μηχανές, πήρε Μαργιόλη, Τσώνη, ανανέωσε με Φερράϊ, Κουρούσια

, Αστέρας Βαλύρας: Στο φούλ οι μηχανές, πήρε Μαργιόλη, Τσώνη, ανανέωσε με Φερράϊ, Κουρούσια

Ο σχεδιασμός, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Αντώνη Τσουκαλά, έχει μπει σε τροχιά υλοποίησης

Στο φουλ οι μηχανές στον Αστέρα Βαλύρας καθώς ξεκίνησαν και οι μεταγραφές για την νέα σεζόν 2024-25. Ο σχεδιασμός, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Αντώνη Τσουκαλά, έχει μπεί σε τροχιά υλοποίησης.

Νέα αποκτήματα για την ομάδα είναι ο πολύπειρος κεντρικός μέσος Αλέξανδρος Τσώνης και ο Χρήστος Μαργιόλης, ενώ ανανέωσαν την συνεργασία τους οι Μάριος Φερράϊ, Δημήτρης Κουρούσιας.

Αναλυτικά:

Αστέρας Βαλύρας: Η ανακοίνωση για Αλέξανδρο Τσώνη

Ο Αστέρας Βαλύρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση και ανακοινώνει την απόκτηση του πολυέμπειρου κεντρικού μέσου, Αλέξανδρου Τσώνη. Ο Αλέξανδρος με πολλές παραστάσεις στην Α τοπική αγωνιζόμενος σε ομάδες της Μεσσηνίας θα αποτελέσει την πρώτη μας μεταγραφή για την φετινή σεζόν προσθέτοντας μεγάλη ποιότητα και εμπειρία το ροστερ μας. Η θέση που αγωνίζεται είναι του κεντρικού μέσου ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τα χρώματα του Ολυμπιακού Ανάληψης.

Αλέξανδρε καλωσόρισες στην οικογένεια του Αστέρα Βαλύρας!!!Ευχόμαστε υγιείς χρονιά και επιτυχίες!!!

Αστέρας Βαλύρας: Η ανακοίνωση για Χρήστο Μαργιόλη

Το ΔΣ του Αστέρα Βαλύρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση και ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Μαριόλη. Ο Χρήστος αγωνίζεται στα πλάγια, μετόπισθεν αλλά και επιθετικά, προέρχεται από μια γεμάτη χρονιά αγωνιζόμενος στον Ατρόμητο Πλατύ. Η μαχητικότητα που τον διακατέχει και η αρέσκειά του να αγωνίζεται σε όλη τη πλάγια γραμμή θα δώσει άλλο ένα “όπλο” στον coach μας. Χρήστο καλωσόρισες στην οικογένεια του Αστέρα Βαλύρας, ευχόμαστε υγιής ποδοσφαιρική χρονιά με επιτυχίες!

, Αστέρας Βαλύρας: Στο φούλ οι μηχανές, πήρε Μαργιόλη, Τσώνη, ανανέωσε με Φερράϊ, Κουρούσια

Αστέρας Βαλύρας: Η ανακοίνωση για Μάριο Φερράϊ

Το ΔΣ του Αστέρα Βαλύτας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση και ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Μάριο Φερράϊ. Ο Μάριος ένας από τα βασικά γρανάζια της πρωταθληματικής χρονιάς 2022-23, τη περασμένη σεζόν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να ακολουθήσει πλήρως την ομάδα, φέτος όμως και κατόπιν συζητήσεων με προπονητή και ΔΣ δηλώνει παρών και είναι έτοιμος να κάνει την διαφορά, παίχτης μαχητικός και με ποιότητα στα άκρα θα αποτελέσει άλλο ένα όπλο στη φαρέτρα του coach Αντώνη Τσουκαλά. Μάριε συνεχίζουμε ΜΑΖΙ στην οικογένεια του Αστέρα και ευχόμαστε νέες επιτυχίες..!!!

Αστέρας Βαλύρας: Η ανακοίνωση για Δημήτρη Κουρούσια

Το Δ.Σ του Αστέρα Βαλύρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση και ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Δημήτρη Κουρούσια. Ο Δημήτρης ή αλλιώς ο Alba του Κάμπου υπηρετώντας την ομάδα ήδη δύο χρόνια θα συνεχίσει να φοράει τα κιτρινόμαυρα για τρίτο συνεχόμενο έτος, ο χαρακτήρας, το ήθος του αλλά και η ποδοσφαιρική του αξία δεν άφησε περιθώριο στη Διοίκηση του Αστέρα παρόλο των πολλών προτάσεων που είχαν κατατεθεί…. και ανανεώθηκε η συνεργασία όσο πιο άμεσα γινόταν. Δημήτρη συνεχίζουμε ΜΑΖΙ στην οικογένεια του Αστέρα και ευχόμαστε νέες επιτυχίες!!!

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΤΟΠΙΚΟ