Connect with us

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Καλαμάτα: Κωνσταντινόπουλος για 6η σεζόν στα μελανόλευκα

, Καλαμάτα: Κωνσταντινόπουλος για 6η σεζόν στα μελανόλευκα

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Κωνσταντινόπουλο για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Κωνσταντινόπουλος, ο πιο παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας και ένας από τους αρχηγούς, θα συνεχίσει για έκτο συνεχόμενο χρόνο να αγωνίζεται με τη Μαύρη Θύελλα, συμβάλλοντας στους στόχους της ομάδας.

Δηλώσεις Παναγιώτη Κωνσταντινόπουλου

Σε δηλώσεις του, ο Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Πρασσά, και τον προπονητή, κ. Αναστόπουλο, για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν. Αναλυτικά ανέφερε:

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον πρόεδρό μας κ. Πρασσά και τον προπονητή μας κ. Αναστόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα κάνω ό,τι μπορώ περισσότερο για να βοηθήσω την ομάδα που τη θεωρώ το δεύτερο σπίτι μου. Θέλω να ζήσω το όνειρο της ανόδου. Να έχουμε όλοι την υγεία μας και πιστεύω φέτος ότι θα είναι η χρονιά μας.»

, Καλαμάτα: Κωνσταντινόπουλος για 6η σεζόν στα μελανόλευκα

Στόχος η άνοδος

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος αποτελεί έναν από τους πυλώνες της ΠΑΕ Καλαμάτα, συνεισφέροντας σημαντικά τόσο στο γήπεδο όσο και εκτός αυτού. Η ανανέωση της συνεργασίας του σηματοδοτεί την αφοσίωση και το πάθος του για την ομάδα, ενώ η αποφασιστικότητα και η πίστη του στην επίτευξη των στόχων της Καλαμάτας είναι εμφανείς.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ