Connect with us

ΒΟΛΕΙ

Η Καλαμάτα ’80 συνεχίζει να τροφοδοτεί τις Εθνικές βόλεϊ: Αραπάκης, Θεοδώρου στα γαλανόλευκο – Η Ιστορική επίδοση των “λύκων”

, Η Καλαμάτα ’80 συνεχίζει να τροφοδοτεί τις Εθνικές βόλεϊ: Αραπάκης, Θεοδώρου στα γαλανόλευκο – Η Ιστορική επίδοση των “λύκων”

Η Καλαμάτα80 συνεχίζει να αποδεικνύει τη δυναμική της παρουσία στο ελληνικό βόλεϊ, τροφοδοτώντας τις εθνικές ομάδες με ταλαντούχους αθλητές. Τελευταίες προσθήκες είναι οι Μηνάς Αραπάκης και Κωνσταντίνος Θεοδώρου, οι οποίοι κλήθηκαν να συμμετάσχουν στην προετοιμασία των Εθνικών Ομάδων Εφήβων και Παίδων, και Παμπαίδων αντίστοιχα.

Η διοίκηση του συλλόγου εξέφρασε την υπερηφάνεια της για την επιτυχία των αθλητών με ανακοίνωση: “Συγχαίρουμε τους αθλητές μας, Μηνά Αραπάκη και Κωνσταντίνο Θεοδώρου, για τις κλήσεις τους στην προετοιμασία των Εθνικών Ομάδων Εφήβων και Παίδων, και Παμπαίδων αντίστοιχα!”.

Αυτό το καλοκαίρι, η πόλη της Καλαμάτας εκπροσωπείται επάξια σε όλες τις βαθμίδες των εθνικών ομάδων ανδρών, με τους Φρίξο Κωτσάκη και τους αδελφούς Σπύρο και Άρη Χανδρινό να έχουν κληθεί στην Εθνική Ομάδα Ανδρών. Αυτή η επιτυχία αποτελεί μια ιστορική επίδοση για το σύλλογο, αναδεικνύοντας τη συστηματική και αθόρυβη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες και τα αναπτυξιακά τμήματα.

Η διοίκηση του συλλόγου επισημαίνει: “Η αθόρυβη δουλειά που πραγματοποιείται από το τεχνικό μας επιτελείο στις Ακαδημίες και τα αναπτυξιακά μας τμήματα αποδίδει μόνιμα καρπούς, και μας γεμίζει χαρά και ενέργεια να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς!”

Η Καλαμάτα ’80, με την επιμονή και το πάθος της για την ανάπτυξη νέων ταλέντων, συνεχίζει να διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάδειξη νέων αθλητών που επηρεάζουν θετικά το ελληνικό βόλεϊ και τις εθνικές ομάδες της χώρας.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΒΟΛΕΙ