Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Παναγιώτης Μπουτσικάκης από τον Μιλτιάδη στη Θύελλα Πύργου

, Ο Παναγιώτης Μπουτσικάκης από τον Μιλτιάδη στη Θύελλα Πύργου

Μετά την επιτυχημένη του πορεία με τον Μιλτιάδη Πύργου Τριφυλίας, όπου συνέβαλε σημαντικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Μεσσηνίας και την άνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική, ο Παναγιώτης Μπουτσικάκης επιστρέφει στα πάτρια εδάφη. Η Θύελλα Πύργου ανακοίνωσε την απόκτησή του, ενισχύοντας την αμυντική της γραμμή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μια μεγάλη μεταγραφή

Η Θύελλα Πύργου ολοκλήρωσε μια σπουδαία μεταγραφή, καθώς ο Μπουτσικάκης έρχεται να ενισχύσει την ομάδα και να τοποθετηθεί δίπλα στον Θοδωρή Μπέριο στο κέντρο της άμυνας. Ο 33χρονος αμυντικός, γεννημένος στις 10 Απριλίου 1991 στο Αλποχώρι, διαθέτει πλούσια εμπειρία από τις συμμετοχές του σε διάφορες ομάδες της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση της Θύελλας Πύργου

Σε ανακοίνωσή της, η Θύελλα Πύργου δήλωσε: «Η Θύελλα Πύργος F.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ενδέκατη μεταγραφή της ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025. Ο Τάκης Μπουτσικάκης συμφώνησε να φορά τη φανέλα της ομάδας μας τη νέα σεζόν. Ο Τάκης Μπουτσικάκης έχει γεννηθεί στις 10/4/1991, είναι από το Αλποχώρι και αγωνίζεται κυρίως ως στόπερ. Την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Μιλτιάδη Πύργου Τριφυλίας και συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Μεσσηνίας και στην άνοδο της ομάδας στην Γ΄ Εθνική μέσω των μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ. Πριν από τον Μιλτιάδη, ο 33χρονος αμυντικός είχε παίξει στον Α.Ο. Κυπαρισσίας (για 4 συνολικά χρόνια), στην Αχαϊκή (Γ΄ Εθνική), στον Πανηλειακό (Γ΄ Εθνική), στον Αστέρα Αμαλιάδας (πρωταθλητής στη Γ΄ Εθνική) και ακόμα πιο παλιά στον Πανναυπλιακό (Γ΄ Εθνική) και στη Χαλκίδα (Γ΄ Εθνική). Τάκη, καλώς ήρθες στην Θύελλα Πύργος F.C., σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ