Connect with us

ΤΟΠΙΚΟ

Ο Παντελής Τσιγαρίδης στο τιμόνι του Ατρόμητου Πλατύ

, Ο Παντελής Τσιγαρίδης στο τιμόνι του Ατρόμητου Πλατύ

Με ενθουσιασμό και μεγάλες προσδοκίες, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ατρόμητου Πλατύ ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον νέο προπονητή της ομάδας, τον Παντελή Τσιγαρίδη. Ο Τσιγαρίδης επιστρέφει στον σύλλογο από όπου ξεκίνησε τόσο την ποδοσφαιρική όσο και την προπονητική του καριέρα, φέρνοντας μαζί του εμπειρίες και γνώσεις που αναμένεται να ενισχύσουν την ομάδα.

Ιστορική σύνδεση

Ο Παντελής Τσιγαρίδης δεν είναι απλώς ένας προπονητής για τον Ατρόμητο Πλατύ. Όπως αναφέρει ο σύλλογος, είναι ένας άνθρωπος που κατάγεται από το ίδιο το χωριό του συλλόγου και έχει βαθιές ρίζες στην κοινότητα. Γνωρίζει την ομάδα εκ των έσω και έχει μια συναισθηματική σύνδεση με τον σύλλογο που ξεπερνά τα επαγγελματικά όρια. Αυτό το στοιχείο κάνει την επιστροφή του ιδιαίτερα σημαντική για τους οπαδούς και τη διοίκηση.

Προσδοκίες και όραμα

Ο νέος προπονητής αναλαμβάνει τα ηνία του Ατρόμητου με σκοπό να οδηγήσει την ομάδα σε νέες επιτυχίες και να θέσει τις βάσεις για μια ισχυρή παρουσία στο πρωτάθλημα. Οι γνώσεις του και η εμπειρία που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, σε συνδυασμό με την αγάπη του για τον σύλλογο, δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον.

Υποδοχή και ευχές

Ο σύλλογος καλωσόρισε θερμά τον Τσιγαρίδη, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη νέα συνεργασία και ευχόμενος καλή επιτυχία στο νέο του έργο.

 

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΤΟΠΙΚΟ