Connect with us

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Καλαμάτα: Ο Ιούλιος φέρνει τις πρώτες υπογραφές, θυμηδία για “μεταγραφές”

, Καλαμάτα: Ο Ιούλιος φέρνει τις πρώτες υπογραφές, θυμηδία για “μεταγραφές”

Με τον ερχομό του Ιουλίου, η Καλαμάτα μπαίνει σε περίοδο έντονης μεταγραφικής δραστηριότητας, καθώς μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι πρώτες συμφωνίες με τους νέους παίκτες για τη νέα σεζόν. Οι Γιώργος Ξενιτίδης, Αμπντούλ Ραχμάν Ουές και Στέφανος Στρούγγης θα υπογράψουν τα συμβόλαιά τους και θα ανακοινωθούν επίσημα ως τα νέα αποκτήματα της ομάδας.

Καλαμάτα: Νέος κύκλος επαφών για μεταγραφές

Παράλληλα, οι “μελανόλευκοι” ξεκινούν νέο κύκλο επαφών με βασική στόχευση την εξεύρεση και συμφωνία με τερματοφύλακα, σέντερ φορ και εξτρέμ. Όπως έχει γίνει γνωστό, έχουν προχωρήσει οι επαφές με δύο-τρεις ξένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αναμένονται στην Καλαμάτα για να δοκιμαστούν. Αν πείσουν τον Νίκο Αναστόπουλο, θα υπογράψουν με τη Μαύρη Θύελλα.

Προσθήκη του Φρίξου Γρίβα

Επιπλέον, η ομάδα βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Φρίξου Γρίβα, ο οποίος αυτή τη φορά θα αποκτηθεί ως ελεύθερος και θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας.

Θυμηδία για “ενδιαφέρον”

Από την άλλη πλευρά, η ΠΑΕ Καλαμάτα αντιμετωπίζει με θυμηδία δημοσιεύματα που φέρουν την ομάδα να ενδιαφέρεται για τους Νικολά Ντιγκινί και Χάιμε Ματίγια. Οι άνθρωποι της ομάδας ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα εκφράζοντας απορία για την προέλευση και την αναπαραγωγή αυτών των φημών.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ