Connect with us

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Καλαμάτα: Διπλό χτύπημα με Ξενιτίδη και Ουές, κρατάει Στρούγγη!

, Καλαμάτα: Διπλό χτύπημα με Ξενιτίδη και Ουές, κρατάει Στρούγγη!

Έκλεισε Ουές, Ξενιτίδη η Μαύρη Θύελλα, ανανέωσε ο Στρούγγης

Δυναμικά ξεκινά τη μεταγραφική της ενίσχυση η Καλαμάτα καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες μας, προχώρησε σε διπλό χτύπημα κλείνοντας τους Γιώργο Ξενιτίδη και Αμπντούλ Ραχμάν Ουές, ενώ κράτησε στον δυναμικό της τον Στέφανο Στρούγγη.

Νέα αποκτήματα

Ο 24χρονος μέσος Γιώργος Ξενιτίδης αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια με τη φανέλα του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα της Super League που ολοκληρώθηκε. Αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και στην επαγγελματική ομάδα έχει καταγράψει 5 συμμετοχές. Αγωνίστηκε για ένα χρόνο στη Ζενές Ες με δανεισμό, ενώ την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με τη Β’ ομάδα (28 συμμετοχές). Είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες της χώρας μας, εκτός της Εθνικής Ανδρών.

Ο 25χρονος Ελληνοσύρος αμυντικός Αμπντούλ Ραχμάν Ουές αγωνίστηκε με τα χρώματα της Athens Kallithea από τον Ιανουάριο του 2023, ενώ στο παρελθόν είχε φορέσει τις φανέλες του ΟΦΗ, του Πλατανιά και του Βόλου.

Ο 26χρονος αμυντικός Στέφανος Στρούγγης κατέγραψε 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μαύρης Θύελλας και ήταν από τους ποδοσφαιριστές που είχε ξεχωρίσει ο Νίκος Αναστόπουλος.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ