Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μιλτιάδης: Ξεκίνημα ανανεώσεων με Κωνσταντακόπουλο, Αθανασόπουλο, Καντούτση

, Μιλτιάδης: Ξεκίνημα ανανεώσεων με Κωνσταντακόπουλο, Αθανασόπουλο, Καντούτση

Με τρεις ποδοσφαιριστές που είχαν μεγάλη συνεισφορά στην κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου στην Γ’ Εθνική ξεκίνησε ο Μιλτιάδης το χτίσιμο του ρόστερ για τη νέα σεζόν.

Τη φανέλα των πρωταθλητών Μεσσηνίας και στη Γ’ Εθνική θα φορά ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Βασίλης Αθανασόπουλος, ο τερματοφύλακας Τάσος Κωνσταντακόπουλος και ο κεντρικός αμυντικός Τάσος Καντούτσης, καθώς και οι τρεις τους συμφώνησαν με τη διοίκηση της ομάδας για ανανέωση της συνεργασίας.

Ανεξάρτητα με την κατάληξη που θα έχει το θέμα του νέου προπονητή, οι τρεις κρίθηκαν αναγκαίοι και απαραίτητοι στη νέα σεζόν, οπότε η διοίκηση προχώρησε τις διαδικασίες, ενώ το ίδιο αναμένεται να πράξει και για άλλους ποδοσφαιριστές που είχαν επίσης μεγάλη συνεισφορά στην πορεία του τίτλου. Αντίθετα, δύο-τρία ηχηρά ονόματα δεν θα συνεχίσουν να φοράνε τη φανέλα του Μιλτιάδη τη νέα σεζόν.

Μεταγραφική ενίσχυση

Επίσης, οι πρωταθλητές Μεσσηνίας συνεχίζουν τις επαφές και για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, έχοντας ήδη έρθει σε αρχική συμφωνία με τρεις Μεσσήνιους ποδοσφαιριστές που κρίνεται πως μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα στη μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά της στη Γ’ Εθνική.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για Γ' ΕΘΝΙΚΗ