Connect with us

ΒΟΛΕΙ

Απόλλωνας Καλαμάτας: Νέο απόκτημα η Ρεντούμη, ανανέωσε η Μαυροειδή – Ξεκίνησε το χτίσιμο του ρόστερ για τη νέα σεζόν

, Απόλλωνας Καλαμάτας: Νέο απόκτημα η Ρεντούμη, ανανέωσε η Μαυροειδή – Ξεκίνησε το χτίσιμο του ρόστερ για τη νέα σεζόν

Ο Απόλλωνας Καλαμάτας κάνει τα πρώτα βήματα για τη νέα σεζόν στην Pre League γυναικών, ανακοινώνοντας τις πρώτες του κινήσεις. Η ομάδα υποδέχεται τη νεαρή ακραία Κατερίνα Ρεντούμη, ενώ η πασαδόρος Άννα Μαυροειδή ανανέωσε την συνεργασία της, συνεχίζοντας την επιτυχημένη της πορεία με τον σύλλογο.

Νέο απόκτημα: Κατερίνα Ρεντούμη

“Η Κατερίνα Ρεντούμη, μόλις 19 ετών, εντάσσεται στον Απόλλωνα Καλαμάτας στη θέση της ακραίας. Προερχόμενη από την ομάδα των Αμαζόνων, η Ρεντούμη έχει ήδη διαγράψει σημαντική πορεία στο βόλεϊ. Έχει αγωνιστεί στον Α.Ο. «Ίσιδα-Δίας» Νέας Μάκρης τις περιόδους 2017-18 και 2020-21, ενώ τις σεζόν 2021-22 και 2022-23 φόρεσε τη φανέλα του ΖΑΟΝ Κηφισιάς. Με την ομάδα κάτω των 20 των Αμαζόνων, κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων. Η Κατερίνα αναμένεται να φέρει φρεσκάδα και δυναμική στην ομάδα και της ευχόμαστε μια επιτυχημένη χρονιά με πολλές επιτυχίες.”

Ανανέωση συνεργασίας: Άννα Μαυροειδή

“Η Άννα Μαυροειδή συνεχίζει για τρίτη χρονιά στον Απόλλωνα Καλαμάτας, αποτελώντας μια σταθερή αξία για την ομάδα. Από την πρώτη της στιγμή στον σύλλογο, ξεχώρισε για το ήθος και τις αθλητικές της ικανότητες, κερδίζοντας την εκτίμηση όλων. Η Άννα θα είναι και φέτος πρωτοπόρος στις προσπάθειες της ομάδας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Pre League. Η παρουσία της αποτελεί το παράδειγμα για τη φιλοσοφία και το πνεύμα που θέλει να προωθήσει η ομάδα. Είθε να έχουμε μια καλή σεζόν, γεμάτη υγεία και επιτυχίες.”

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΒΟΛΕΙ