Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μιλτιάδης: Δεν συνεχίζει ο Φωτόπουλος, σε αναζήτηση προπονητή στο Πυργάκι

, Μιλτιάδης: Δεν συνεχίζει ο Φωτόπουλος, σε αναζήτηση προπονητή στο Πυργάκι

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Μιλτιάδης ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής καθώς ο Ηλίας Φωτόπουλος δεν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον πάγκο της ομάδας.

Η απόσταση από τον τόπο κατοικίας του Ηλείου τεχνικού στάθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για την ανανέωση της συνεργασίας με τους πρωταθλητές Μεσσηνίας, οι οποίοι πλέον έχουν ξεκινήσει τις επαφές για τον άνθρωπο που θα τους οδηγήσει στην επιστροφή τους στις εθνικές κατηγορίες.

Όπως τόνισαν οι άνθρωποι της ομάδας, με τον Ηλία Φωτόπουλο υπήρξε άψογη συνεργασία ενώ το ίδιο μήνυμα στέλνει και ο έμπειρος τεχνικός ο οποίος έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από το μικρό διάστημα της παραμονής του στην ομάδα της Τριφυλίας.

Ο Μιλτιάδης βρίσκεται η ήδη σε επαφές με έμπειρο Μεσσήνιο τεχνικό και αν η περίπτωση του δεν ευδοκιμήσει τότε θα στραφεί σε λύση εκτός νομού.

Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει και οι επαφές για μεταγραφές και ανανεώσεις. Σε πρώτη φάση στο στόχαστρο έχουν μπει ορισμένοι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές από την Α’ τοπική Μεσσηνίας ενώ σε ότι έχει να κάνει με τις ανανεώσεις οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη δυοτρία βαριά ονόματα της ομάδας δεν θα συνεχίσουν στην Γ’ Εθνική.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για Γ' ΕΘΝΙΚΗ