Connect with us

ΣΠΟΡ

Φιλογυμναστικός: Χρυσές με την… πρώτη Κοντοπούλου, Σπαράγγη (Βίντεο)

, Φιλογυμναστικός: Χρυσές με την… πρώτη Κοντοπούλου, Σπαράγγη (Βίντεο)

Χρυσό μετάλλιο για τις αθλήτριες του Φιλογυμναστικού Ομίλου Καλαμάτας

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι αθλήτριες του Φιλογυμναστικού Ομίλου Καλαμάτας, Ευσταθία Κοντοπούλου και Ελένη Σπαράγγη, οι οποίες κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Junior Jazz Duet στο Olympus All Star Cheer Open. Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024, στο κλειστό Ολυμπιακό γυμναστήριο Άνω Λιοσίων.

Πρώτη εμφάνιση και πρώτη θέση

Οι Έφη και Ελένη, πρωτοεμφανιζόμενες στο άθλημα του Cheerleading, κατάφεραν να μαγέψουν το κοινό και τους κριτές με τη χορογραφία τους, κερδίζοντας την 1η θέση. Η απόδοσή τους ξεχώρισε ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους, αποδεικνύοντας την υψηλή ποιότητα της προετοιμασίας τους.

Θερμά συγχαρητήρια

Ο Φιλογυμναστικός Όμιλος Καλαμάτας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στις αθλήτριές του, την προπονήτριά τους Χαρά Γιαννακοπούλου, καθώς και την Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading για την άψογη διοργάνωση του διαγωνισμού. Η επιτυχία αυτή αποτελεί αναγνώριση της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης όλων των εμπλεκόμενων.

Ο Φιλογυμναστικός Όμιλος Καλαμάτας συνεχίζει δυναμικά

Με αυτή τη σημαντική διάκριση, ο Φιλογυμναστικός Όμιλος Καλαμάτας συνεχίζει να αποδεικνύει τη δυναμική του παρουσία στον χώρο του αθλητισμού, παρέχοντας εξαιρετικές ευκαιρίες ανάπτυξης και επιτυχίας στους αθλητές και τις αθλήτριές του.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΣΠΟΡ