Connect with us

ΤΟΠΙΚΟ

Ανανεώσεις στον Παναθηναϊκό Καλαμάτας – Ο σχεδιασμός των “πρασίνων”

, Ανανεώσεις στον Παναθηναϊκό Καλαμάτας – Ο σχεδιασμός των “πρασίνων”

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός της νέας σεζόν στον Παναθηναϊκό Καλαμάτας. Η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία και θα συνεχίσει με το ίδιο προπονητικό τιμ, τους Βασίλη Παναγιωτόπουλο και Αντώνη Αγγελή. Αυτή η απόφαση διασφαλίζει τη συνέχιση της σταθερότητας και της ανάπτυξης της ομάδας υπό τη καθοδήγηση των δύο έμπειρων προπονητών.

Παναθηναϊκός Καλαμάτας: Ανανεώσεις με έμπειρους ποδοσφαιριστές

Συνεχίζοντας τις ανανεώσεις με τους ποδοσφαιριστές, η διοίκηση του Παναθηναϊκού Καλαμάτας έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τους έμπειρους Άρτεμη Παλιά, Παναγιώτη Πετρόπουλο και τον τερματοφύλακα Βασίλη Λέκκα. Αυτοί οι παίκτες αποτελούν βασικά στελέχη της ομάδας και η παραμονή τους είναι ζωτικής σημασίας για την αγωνιστική πορεία της ομάδας.

Παναθηναϊκός Καλαμάτας: Ανανεώσεις με νεαρούς παίκτες

Σειρά πήραν τα παιδιά που αποτελούν τον κορμό της ομάδας. Οι νεαροί παίκτες που ανανέωσαν τη συνεργασία τους είναι οι Φώτης Μπάμπης, Δημήτρης Ζομπόλας, Ριπάι Κλιντι και Μιχάλης Σταματέλος. Αυτοί οι παίκτες έχουν δείξει μεγάλη πρόοδο και δυναμική, και η παρουσία τους εξασφαλίζει μια ισχυρή βάση για το μέλλον του συλλόγου.

Επόμενες κινήσεις

Τις επόμενες ημέρες, θα ανακοινωθούν οι υπόλοιπες ανανεώσεις και οι πρώτες μεταγραφές, καθώς η διοίκηση του Παναθηναϊκού Καλαμάτας συνεχίζει τον σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

 

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΤΟΠΙΚΟ