Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ κληρώθηκε με το νικητή του Βέλεζ Μόσταρ – Εσκελάδες στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League

, Η ΑΕΚ κληρώθηκε με το νικητή του Βέλεζ Μόσταρ – Εσκελάδες στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League

Υπάρχουν… χρωστούμενα. Η ΑΕΚ κληρώθηκε να παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Βέλεζ Μόσταρ – Ίντερ Κλουμπ ντ’ Εσκελάδες στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League. Όλα δείχνουν ότι η Ένωση θα αντιμετωπίσει και πάλι την ομάδα από τη Βοσνία.

Το νικητή του ζευγαριού Βελέζ Μόσταρ (Βοσνία/Ερζεγοβίνη) – Ίντερ Κλαμπ ντ’ Εσκάλντες (Ανδόρα) θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League, όπως προέκυψε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (19.06.2024) στην έδρα της UEFA, στη Νιόν της Ελβετίας.

Η πρώτος αγώνας της ΑΕΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference league θα δοθεί 25 Ιουλίου στην OPAP Arena, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί μία εβδομάδα αργότερα, την 1η Αυγούστου. Πάντως, υπάρχουν πληροφορίες, που θέλουν το πρώτο ματς να αλλάζει ημερομηνία και να πηγαίνει 24 του μηνός.

Σε περίπτωση πρόκρισής της, η ΑΕΚ θα μάθει το ζευγάρι με το οποίο θα διασταυρωθεί στον 3ο προκριματικό του Conference League, στην κλήρωση της 22 Ιουλίου (οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τις 8 και 15 Αυγούστου).

Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ έχει παίξει με τη Βελέζ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League τη σεζόν 2021-22.

Στο πρώτο -εκτός έδρας- ματς η ΑΕΚ είχε γνωρίσει την ήττα με 2-1. Στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ, η κανονική διάρκεια του αγώνα είχε λήξει 1-0 υπέρ της Ένωσης η οποία είχε χάσει την πρόκριση στα πέναλτι με 3-2.

 

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ