Connect with us

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Κλείνει το κολυμβητήριο Καλαμάτας για τέσσερις μήνες για την ενεργειακή αναβάθμιση – Στην Κυπαρισσία τα “δελφίνια” για προπονήσεις

, Κλείνει το κολυμβητήριο Καλαμάτας για τέσσερις μήνες για την ενεργειακή αναβάθμιση – Στην Κυπαρισσία τα “δελφίνια” για προπονήσεις

Κλείνει το κολυμβητήριο Καλαμάτας από το Σάββατο 15 Ιουνίου καθώς έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν οι εργασίες για την ενεργειακή αναβάθμιση.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το κολυμβητήριο θα παραμείνει κλειστό για τέσσερις μήνες για την ολοκλήρωση των εργασιών και θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του πανέτοιμο για τη νέα σεζόν.

Στην Κυπαρισσία οι προπονήσεις

Οι αθλητές βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι με την ανάγκη εύρεσης εναλλακτικών λύσεων για την προπόνηση με τη μοναδική επιλογή εντός του νομού να αποτελεί το κολυμβητήριο της Κυπαρισσίας. Ήδη ο ΝΟ Καλαμάτας έχει προγραμματίσει την καθημερινή μετάβαση με πούλμαν στην Κυπαρισσία της αγωνιστικής ομάδας ενώ το ίδιο δρομολόγια θα κάνει η προαγωνιστική μέχρι το τέλος το μήνα όπου υπάρχει η Α’ φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Επιπλέον, η αγωνιστική ομάδα το τελευταίο δεκαήμερο πριν το πρωτάθλημα θα μετακομίσει μόνιμα σε ξενοδοχείο στην Κυπαρισσία ώστε αν αποφευχθεί η επιπλέον κόπωση των μετακινήσεων.

Η ενεργειακή αναβάθμιση

Το έργο, προϋπολογισμού 918.895 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται μέσα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, αφορά σε εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του Δημοτικού κολυμβητηρίου Καλαμάτας, μέσω της χρήσης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (χρήση συστήματος γεωθερμίας, συστήματος ηλιοθερμίας και προβολέων τεχνολογίας LED).

 

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ