Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μιλτιάδης: Με ενθουσιασμό και κόσμο γιόρτασε τίτλο και άνοδο – Καμία δέσμευση Λεβεντάκη για το γήπεδο (Εικόνες)

, Μιλτιάδης: Με ενθουσιασμό και κόσμο γιόρτασε τίτλο και άνοδο – Καμία δέσμευση Λεβεντάκη για το γήπεδο (Εικόνες)

Την μεγάλη επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες και την κορυφή της Α’ τοπικής γιόρτασε ο Μιλτιάδης στην φιέστα ανόδου και κατάκτησης του τίτλου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (8/6) στο Δημοτικό γήπεδο Πύργου Τριφυλίας.

Ένα επίτευγμα που γράφτηκε στα βιβλία Ιστορίας του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου, με τις τρεις ανόδους σε ισάριθμα χρόνια και οδήγησε τον σύλλογο στην κορυφή, δεν θα μπορούσε παρά να γιορταστεί με ξεχωριστό τρόπο και να σηματοδοτήσει την συνέχεια της προσπάθειας για τις νέες μεγάλες προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει ο σύλλογος.

, Μιλτιάδης: Με ενθουσιασμό και κόσμο γιόρτασε τίτλο και άνοδο – Καμία δέσμευση Λεβεντάκη για το γήπεδο (Εικόνες) , Μιλτιάδης: Με ενθουσιασμό και κόσμο γιόρτασε τίτλο και άνοδο – Καμία δέσμευση Λεβεντάκη για το γήπεδο (Εικόνες)

Οι άνθρωποι του Μιλτιάδη με επικεφαλής τον πρόεδρο Χρήστο Μιχαλόπουλο, ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, ο Παναγιώτης Γαλάνης, ο Μανώλης Κατρής όλα τα μέλη της διοίκησης, σύσσωμη η οικογένεια του Μιλτιάδη γιόρτασε την μεγάλη επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες και στην κορυφή του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου σε μια βραδιά που ξεχείλισε από χαρά και ικανοποίηση.

Στόχος μας είναι ο Μιλτιάδης να μην γίνει ομάδα ασανσέρ μεταξύ των κατηγοριών. Θέλουμε να καθιερωθεί στη Γ’ Εθνική. Να εξασφαλίσουμε νωρίς την παραμονή και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό”, είπε ερωτηθείς για τους στόχους της ομάδας ο διοικητικός επικεφαλής Χρήστος Μιχαλόπουλος.

, Μιλτιάδης: Με ενθουσιασμό και κόσμο γιόρτασε τίτλο και άνοδο – Καμία δέσμευση Λεβεντάκη για το γήπεδο (Εικόνες) , Μιλτιάδης: Με ενθουσιασμό και κόσμο γιόρτασε τίτλο και άνοδο – Καμία δέσμευση Λεβεντάκη για το γήπεδο (Εικόνες)

Αγκάθι το γηπεδικό, καμία δέσμευση Λεβεντάκη

Μοναδικό μελανό σημείο στην φετινή εξαιρετική πορεία που Μιλτιάδη αλλά και γενικότερο πρόβλημα για το σύλλογο είναι το γηπεδικό, θέμα που κυριάρχησε στην φιέστα καθώς τόσα από τις τοποθετήσεις των παραγόντων όσο κι από και από τον κόσμο της ομάδας που κατέκλεισε το χορταριασμένο γήπεδο.

Οι άνθρωποι και ο κόσμος του Μιλτιάδη δεν άκουσαν αυτά που ήθελαν από το Δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη ο οποίος στον χαιρετισμό του αντί για το γήπεδο Πύργου Τριφυλίας έκανε εξαγγελίες για το γήπεδο Γαργαλιάνων και δεν ανέλαβε καμία δέσμευση για την ιστορική έδρα του Μιλτιάδη, ο οποίος όπως φαίνεται και στη Γ’ Εθνική θα αγωνιστεί ξεσπιτωμένος, όπως συμβαίνει από το 2022.

Την απονομή της σκούπας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Μεσσηνίας έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βασίλης Σπηλιώτης ενώ απονεμήθηκε ένα ακόμη κύπελλο για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Ακολούθησαν βραβεύσεις δυο ανθρώπων που έχουν μοχθήσει για τον Μιλτιάδη και έχουν συνδέσει το όνομά τους με τον σύλλογο. Ο λόγος για τον Μανώλη Κατρή και τον Παναγιώτη Γαλάνη, ενώ ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος βράβευσε επίσης τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας Βασίλη Αθανασόπουλο.

Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Άγγελος Γεωργιόπουλος ενώ παραβρέθηκαν ακόμη ο Ο Βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ Περικλής Μαντάς, ο αντιπεριφερειάρχης Στάθης Αναστασόπουλος, από πλευράς ΚΕΔΕ ο Δημήτρης Καφαντάρης, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Ηλίας Αλεξανδρόπουλος κ.α.

Η γιορτή μετά το γήπεδο Πύργου μεταφέρθηκε στην πλατεία του χωριού, όπου το γλέντι κορυφώθηκε.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για Γ' ΕΘΝΙΚΗ