Connect with us

ΤΟΠΙΚΟ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 1ο καμπ τερματοφυλάκων στην Καλαμάτα!

, Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 1ο καμπ τερματοφυλάκων στην Καλαμάτα!

Το πρώτο προπονητικό camp για τερματοφύλακες στη Μεσσηνία είναι γεγονός, με τον πρώην προπονητή τερματοφυλάκων της Μαύρης Θύελλας, Βασίλη Κλιάφα, να περιμένει όλους τους ταλαντούχους κίπερ το τριήμερο 20, 21 και 22 Ιουνίου στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας στον Κορδία. Το καμπ είναι για αγόρια και κορίτσια ανεξαρτήτου ηλικίας, με τις εγγραφές να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Θέλεις να μάθεις τα μυστικά ενός επιτυχημένου τερματοφύλακα; Κλείσε μια θέση σήμερα και εκπαιδεύσου από τον προπονητή τερματοφυλάκων Βασίλη Κλιάφα! Πάρε τις γνώσεις που σου χρειάζονται μέσα από επαγγελματική εκπαίδευση και ακολούθησε τα όνειρά σου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον κ. Κλιάφα στο 6936 912 255

, Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 1ο καμπ τερματοφυλάκων στην Καλαμάτα!

Ποιος είναι ο Βασίλης Κλιάφας

Ο Βασίλης Κλιάφας είναι παλαίμαχος τερματοφύλακας με θητεία σε Παναιτωλικό, Ρόδο, Αναγέννηση Άρτας και Θύελλα Πατρών, ενώ ως προπονητής τερματοφυλάκων έχει εργαστεί κατά σειρά στον Αστέρα Αμαλιάδας, στην Κ20 του Παναιτωλικού, τον Παναιτωλικό και τον Τηλυκράτη Λευκάδας, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν στο τεχνικό επιτελείο του Νίκου Αναστόπουλου στην Μαύρη Θύελλα.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΤΟΠΙΚΟ