Connect with us

ΤΟΠΙΚΟ

Χανδριναϊκός, Καλοκαίρι 2024: Μεγάλη συναυλία της Γιώτας Νέγκα

, Χανδριναϊκός, Καλοκαίρι 2024: Μεγάλη συναυλία της Γιώτας Νέγκα

Την Τετάρτη 7 Αυγούστου, το Δημοτικό Πάρκο “Πλατάνια” στο Χανδρινού Μεσσηνίας θα γεμίσει με τη μοναδική φωνή της Γιώτας Νέγκα, σε μια μεγάλη συναυλία που διοργανώνει ο Χανδριναϊκός Α.Ε.Σ.

Καλοκαίρι 2024

Η Γιώτα Νέγκα, με την αυθεντική και συναισθηματική ερμηνεία της, θα παρουσιάσει μια παράσταση-κατάθεση ψυχής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία (συμπεριλαμβανομένων των Καλατζόπουλου, Καραμουρατίδη, Μωραΐτη κ.ά.), καθώς και επιτυχίες άλλων κορυφαίων ερμηνευτών και δημιουργών.

Με δωρική και δυναμική παρουσία, η Γιώτα Νέγκα, μέσα από τον αυθεντικό και τρυφερό τρόπο έκφρασής της, συνδέεται με τους θρύλους του λαϊκού τραγουδιού μας. Με τη μοναδική της αισθητική και τις υψηλής ποιότητας ερμηνείες της, υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη νοσταλγία και αληθινό κέφι.

Η φωνή της, με το εύρος και τον ηλεκτρισμό της, σε συνδυασμό με το χαμόγελο, την ευθύτητα και την αβίαστη ερμηνεία της, θα αγγίξει τις καρδιές όλων μας. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει αξεπέραστα λαϊκά και έντεχνα τραγούδια.

Ενορχηστρώσεις Κ. Νικολόπουλος, Ν. Κατσίκης.

Διάρκεια παράστασης: 2 ώρες

Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την Γιώτα Νέγκα σε αυτή τη μοναδική καλοκαιρινή βραδιά που διοργανώνει ο Χανδριναϊκός.

, Χανδριναϊκός, Καλοκαίρι 2024: Μεγάλη συναυλία της Γιώτας Νέγκα

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΤΟΠΙΚΟ