Connect with us

SUPEP LEAGUE 2

Καλλιθέα: Ο Λουκίνας πανηγυρίζει την άνοδο και υπόσχεται ακόμα καλύτερα

, Καλλιθέα: Ο Λουκίνας πανηγυρίζει την άνοδο και υπόσχεται ακόμα καλύτερα

Ο Γιάννης Λουκίνας, ο έμπειρος επιθετικός και κορυφαίος σκόρερ της Super League 2 μαζί με τον Γιώργο Μάναλη, μοιράστηκε την χαρά του για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία από την Καλλιθέα.

“Τα δάκρυα ακόμα να στεγνώσουν από αυτές τις στιγμές, από την καλύτερη μέρα στη ποδοσφαιρική μου καριέρα”, γράφει ο Λουκίνας σε ανάρτησή του.

Ο Λουκίνας εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία, από την διοίκηση και το προσωπικό, μέχρι τον προπονητή και τους συμπαίκτες του. “Αυτοί οι άνθρωποι γράψανε ιστορία για αυτήν την ομάδα, θα είναι για πάντα στην καρδιά μου”, τόνισε.

Κλείνοντας, ο Λουκίνας έστειλε ένα αισιόδοξο μήνυμα: “Τα καλύτερα έρχονται”.

Αναλυτικότερα το μήνυμα του Λουκίνα είναι το εξής:

Τα δάκρυα ακόμα να στεγνώσουν από αυτές τις στιγμές, από την καλύτερη μέρα στη ποδοσφαιρική μου καριέρα.
Μια ομάδα που προσπαθεί να αλλάξει την ποδοσφαιρική κουλτούρα αυτής της χώρας τελικώς τα κατάφερε και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στη superleague 2 και πήρε την άνοδο για τη μεγάλη κατηγορία.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση, όλο το προσωπικό της ομάδας που δούλευε για μας όλο το 24ωρο, τους ανθρώπους στα γραφεία τους υπέροχους φροντιστές μας, και φυσικά τον προπονητή μας και όλο το staff που μας οδήγησαν σε αυτή τη επιτυχία.
Τέλος και πάνω από όλα ακόμα και αυτή τη στιγμή με δάκρυα στα μάτια θέλω να ευχαριστήσω έναν προς έναν τους ποδοσφαιριστές αυτής της ομάδας τους συμπαίχτες μου, για τον επαγγελματισμό τους κάθε λεπτό, για την αφοσίωση τους σε αυτόν το στόχο, για την πίστη τους αλλά και για το κίνητρο που μου δώσανε απλά και μόνο με τη παρουσία τους κάθε μέρα στο γήπεδο.
Αυτοί οι άνθρωποι γράψανε ιστορία για αυτήν την ομάδα, θα είναι για πάντα στην καρδιά μου.
Τα καλύτερα έρχονται.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για SUPEP LEAGUE 2