Connect with us

ΤΟΠΙΚΟ

Κυπάρισσος: Αποχωρεί ο πρώτος σκόρερ Κυριάκος Γεωργακόπουλος

, Κυπάρισσος: Αποχωρεί ο πρώτος σκόρερ Κυριάκος Γεωργακόπουλος

Αποχωρεί από τον Κυπάρισσο ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Κυριάκος Γεωργακόπουλος. Παρά την επιθυμία της διοίκησης για επέκταση της συνεργασίας, αποφασίστηκε οι δύο πλευρές να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους, αναφέρει ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του.

Ένα από τα πολλά ρεκόρ που κατέγραψε ο Κυπάρισσος τη φετινή σεζόν ήταν και αυτό της παραγωγής των περισσότερων γκολ από κάθε άλλη χρονιά.

Καθοριστική σε αυτή την διάκριση ήταν η συμβολή του Κυριάκου Γεωργακόπουλου, που στην παρθενική σεζόν του με τα χρώματα του συλλόγου σημείωσε 10 τέρματα!

Ένας παίκτης που έδωσε τον καλύτερου του εαυτό και πολύ γρήγορα δέθηκε και με το φίλαθλο κοινό της ομάδας.

Με τον τρόπο αυτό έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Κυπάρισσου που πετυχαίνει διψήφιο αριθμό τερμάτων μέσα σε μια αγωνιστική σεζόν!

Παρά την επιθυμία της διοίκησης για επέκταση της συνεργασίας, αποφασίστηκε οι δύο πλευρές να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους.

Το Δ.Σ. τον ευχαριστεί για το ήθος και την προσφορά του και του εύχεται επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.

Μια συνεργασία ωφέλιμη για όλες τις πλευρές ολοκληρώθηκε επιτυχώς αφήνοντας ως παρακαταθήκη ιστορικής σημασίας νίκες, αξέχαστα σε εκτέλεση και ομορφιά γκολ και παράλληλα ξεχωριστές αναμνήσεις για τους φιλάθλους.”

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΤΟΠΙΚΟ