Connect with us

Ειδήσεις

Πανηγυρισμοί στην Καλαμάτα για τον Παναθηναϊκό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες (βίντεο)

, Πανηγυρισμοί στην Καλαμάτα για τον Παναθηναϊκό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες (βίντεο)

Πλήθος φίλων του “τριφυλλιού” στην Καλαμάτα ξενύχτησαν πανηγυρίζοντας την ιστορική νίκη του Παναθηναϊκού στον τελικό της Ευρωλίγκα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, οι δρόμοι της μεσσηνιακής πρωτεύουσας πλημμύρισαν από πανηγυρικούς παλμούς, με πλήθος κόσμου να ξεχύνεται στους κεντρικούς δρόμους, σχηματίζοντας κομβόι οχημάτων που χτυπούσαν τα κορναρίσματα και φώτιζαν τον νυχτερινό ουρανό με πυροτεχνήματα και βεγγαλικά.

, Πανηγυρισμοί στην Καλαμάτα για τον Παναθηναϊκό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες (βίντεο)

Η κυκλοφορία στους δρόμους Αθηνών, Αριστομένους, Φαρών και Ναυαρίνου έπαψε να υφίσταται, καθώς οι πανηγυρισμοί δημιούργησαν κυκλοφοριακό έμφραγμα. Συνθήματα υπέρ του Παναθηναϊκού, καπνογόνα και ασταμάτητη φωνή συνέθεσαν το σκηνικό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με την Καλαμάτα να ζει ξανά στιγμές ένδοξης αθλητικής ιστορίας.

Νωρίτερα, η αγωνία είχε χτυπήσει κόκκινο στις καφετέριες, όπου πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσει το θριαμβευτικό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός, σε μια επική ανατροπή, επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 95-80, κατακτώντας το τρόπαιο και γράφοντας χρυσές σελίδες στην ιστορία του.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για Ειδήσεις