Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μιλτιάδης: Πρώτος “τελικός” με Ξενοφώντα Κρεστένων – Ποιός σφυρίζει στους Γαργαλιάνους

, Μιλτιάδης: Πρώτος “τελικός” με Ξενοφώντα Κρεστένων – Ποιός σφυρίζει στους Γαργαλιάνους

Ο Μιλτιάδης δεν κατάφερε στην Τρίπολη να δώσει συνέχεια στην επιτυχία της προηγούμενης αγωνιστικής επί του Ατρόμητου Πατρών και γνώρισε την ήττα από τον πρωτοπόρο των μπαράζ Παναρκαδικό που δείχνει να έχει “κλειδώσει” την μία από τις τρεις προνομιούχες θέσεις ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας παρουσιάστηκαν μακριά από τα καλά τους αγωνιστικά στάνταρ και γνώρισαν τη δεύτερη ήττα μετά από αυτή στην πρεμιέρα απο τον Πανγυθεατικό ενώ ενδιάμεσα έκαναν το ρεπό τους.

Πλέον το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με τον Ξενοφώντα Κρεστένων, την Κυριακή (19/5, 17:00) στους Γαργαλιάνους αποκτά χαρακτήρα τελικού καθώς εάν υπάρξει χαμένος σε αυτό το παιχνίδι θα βρεθεί πολύ πίσω στην διεκδίκηση μιας θέσης στην τριάδα και στην άνοδο.

Από την αρχή της διαδικασίας το απόλυτο της έδρας είναι βασικό ζητούμενο για κάθε ομάδα κάτι που έχει επισημάνει και ο Ηλίας Φωτόπουλος και υπό αυτό το πρίσμα ο Μιλτιάδης δεν έχει περιθώρια απωλειών τόσο στο ματς με την Ηλειακή ομάδα όσο και σε αυτό που ακολουθεί με την Θύελλα Αμπελοκήπων πριν πάει στην Κεφαλλονιά για το φινάλε με τον Παλληξουριακό.

Ο Ξενοφών βρίσκεται στην θέση με τέσσερις βαθμούς, έχοντας νικήσει 2-1 την Θύελλα Αμπελοκήπων 2-1 ενώ έχει αναδειχθεί ισόπαλος 2-2 με τον Πανγυθεατικό. Την Τετάρτη ηττήθηκε 3-0 από τον Παλληξουριακό.

Σφυρίχτρα από την Φθιώτιδα

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Επαμεινώνδας Κολορίζος από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Βοηθοί του θα είναι ο Σπύρος Σερεβέτας (Αθηνών), Νίκος Ανδρέου (Αθηνών).

Το πρόγραμμα:

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, 5ος όμιλος

αγωνιστική– Κυριακή 19 Μαΐου

15:00 Θύελλα Αμπελοκήπων – Παλληξουριακός

17:00 Πανγυθεατικός – Παναρκαδικός

17:00 Μιλτιάδης – Ξενοφών Κρεστένων

Ρεπό: Ατρόμητος Πατρών

 

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για Γ' ΕΘΝΙΚΗ