Connect with us

SUPEP LEAGUE 2

Super League 2 – Play off Νοτίου Ομίλου: «Εξάρα» τα Χανιά στην Ηλιούπολη, λευκή ισοπαλία μεταξύ Καλαμάτας και Ιωνικού

, Super League 2 – Play off Νοτίου Ομίλου: «Εξάρα» τα Χανιά στην Ηλιούπολη, λευκή ισοπαλία μεταξύ Καλαμάτας και Ιωνικού

Τα Χανιά στο τελευταίο τους παιχνίδι για τη φετινή σεζόν επικράτησαν με το εμφατικό 6-2 της Ηλιούπολης, ενώ χωρίς τέρματα έληξε το Καλαμάτα – Ιωνικός για την προτελευταία αγωνιστική των play off του Νοτίου Ομίλου της SL2.

Χανιά – Ηλιούπολη 6-2

Σκόρερ: 6′, 30′, 81′ Μάναλης, 26′ Λεμονής, 64′ Μιούλερ, 92′ Σερβιλάκης – 19′ πεν., 68′ Παντελίδης

Τα Χανιά χωρίς να έχουν κάποιο βαθμολογικό κίνητρο καθώς δεν κατάφεραν να παραμείνουν στην κούρσα της ανόδου με την Athens Kallithea επικράτησαν με το εμφατικό 6-2 της Ηλιούπολης. Ο Μάναλης με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 6′, με τον Παντελίδη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να ισοφαρίζει για την Ηλιούπολη στο 19′. Η αντίδραση των Χανίων ήταν άμεση που πήραν ξανά το προβάδισμα με τον Λεμονή στο 26′ κάνοντας το 2-1, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μάναλης με δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Τα Χανιά βρήκαν και τέταρτο τέρμα με τον Μιούλερ στο 64′, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Παντελίδης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ μείωσε σε 4-2 για την Ηλιούπολη. Ο Μάναλης στο 81′ σημείωσε χατ-τρικ και στο 92′ ο Σερβιλάκης διαμόρφωσε το τελικό 6-2. Αυτό ήταν το τελευταίο ματς των Χανίων για τη φετινή σεζόν καθώς την τελευταία αγωνιστική η κρητική ομάδα έχει ρεπό.

Χανιά (Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Μπάτζιος (54′ Σέχου), Μαζουλουξής, Κατσούρι (54′ Νίλι), Σιλά (61′ Σερβιλάκης), Τσορνομάζ, Λεμονής, Τσέλιος, Μανουσάκης (82′ Βόρφι), Κόλα (61′ Μιούλερ), Μάναλης.

Ηλιούπολη (Παντέλης): Πολίτης, Τοπάλ, Τσαφταρίδης, Βασιλούδης, Παντελίδης, Κρέτση, Γκουτσούλιας, Ανδρέου (46′ Λατίνοβιτς), Φουρλάνος, Φρίμποργκ, Βενάρδος.

Πλέι οφ Super League 2

9η αγωνιστική
Τετάρτη 15 Μαΐου
Χανιά-Ηλιούπολη 6-2
Καλαμάτα-Ιωνικός 0-0
Ρεπό: Καλλιθέα

Βαθμολογία
1.Καλλιθέα (7) 38
——————————–
2.Χανιά (8) 35
3. Ιωνικός (7) 28
-Ηλιούπολη (7) 28
5.Καλαμάτα (7) 20

Η επόμενη αγωνιστική (10η – τελευταία, 22/05)
Καλλιθέα-Καλαμάτα
Ηλιούπολη-Ιωνικός
Ρεπό: Χανιά

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για SUPEP LEAGUE 2