Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μιλτιάδης: “Όλα έγιναν εύκολα όταν αποβάλαμε το άγχος” – Κρας τεστ με Παναρκαδικό

, Μιλτιάδης: “Όλα έγιναν εύκολα όταν αποβάλαμε το άγχος” – Κρας τεστ με Παναρκαδικό

Η πρώτη νίκη στα μπαράζ δίνει φτερά στο Μιλτιάδη ο οποίος έδειξε ότι μπορεί να κάνει πραγματικότητα το στόχο της ανόδου

Παίζοντας σύμφωνα με την αξία του και δικαιώνοντας τις προσδοκίες των περίπου 500 φίλων του που βρέθηκαν στο γήπεδο Γαργαλιάνων, ο Μιλτιάδης επιβλήθηκε 3-0 του Ατρόμητου Πατρών και έκανε το πρώτο βήμα για την άνοδο στην Γ Εθνική. Ο πρωταθλητής Μεσσηνίας άφησε πίσω του την βαριά ήττα στην πρεμιέρα από τον Πανγυθεατικό και στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου έφτασε στην πρώτη του νίκη βγάζοντας ουσιαστικά νοκ άουτ την πρωταθλήτρια Αχαΐας.

Στο Μιλτιάδη κάνουν λόγο για μία δίκαιη και πανάξια νίκη που ήρθε με αρκετό άγχος στο ξεκίνημα αλλά τελικά η προσπάθεια επιβραβεύτηκε με ένα ευρύ σκορ.

“Ήταν μία δίκαιη νίκη, ειδικά με την απόδοση που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο ξεκίνημα φάνηκε ότι υπήρχε πίεση και άγχος για το αποτέλεσμα αλλά μετά το 1-0 όλα έγιναν πιο απλά. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα και μετά ειδικά το δεύτερο γκολ δεν είχαμε κανένα πρόβλημα για να φτάσουμε στην πρώτη μας νίκη”, αναφέρει ο Ηλίας Φωτόπουλος για την πρώτη επιτυχία στον πάγκο της ομάδας.

“Γνωρίζαμε τι θα αντιμετωπίσουμε καθώς είχαμε πλήρη εικόνα του αντιπάλου ο οποίος στην αρχή της διαδικασίας ήταν εκ των φαβορί αλλά απουσίες βασικών παικτών του στοίχησαν στα πρώτα παιχνίδια”, αναφέρει ο Ηλείος τεχνικός για τον Ατρόμητο, ο οποίος ουσιαστικά μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχει τεθεί εκτός διεκδίκησης ανόδου.

Για την συνέχεια της διαδικασίας ο Ηλίας Φωτόπουλος σημειώνει: “Όλοι ξεκινάμε με βασικό στόχο να εκμεταλλευτούμε στο απόλυτο την έδρα και να μπορέσουμε να πάρουμε κάποια θετικά αποτελέσματα εκτός έδρας. Ετσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση όλα είναι ανοιχτά για τη συνέχεια. Ο Ατρόμητος έχει χάσει έδαφος αλλά για τους υπόλοιπους δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτε ακόμη και όλα παραμένουν ανοιχτά”.

Κρας τεστ με Παναρκαδικό

Μετά τους τρεις πρώτες αγωνιστικές ο Παναρκαδικός είναι αυτός που έχει πάρει κεφάλι στη βαθμολογία έχοντας 7 βαθμούς σε τρεις αγώνες με συγκομιδή 2 νίκες και μία ισοπαλία. Ακολουθεί ο Πανγυθεατικός με 5 βαθμούς και ο Ξενοφών Κρεστένων με 4, ομαδες που είναι επίσης αήττητες.

Για τον Μιλτιάδη ακολουθεί την Τετάρτη η δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση στην Τρίπολη με τον πρωταθλητή Αρκαδίας, σ’ ένα παιχνίδι που θα προσπαθήσει να πάρει αποτέλεσμα και να μπει για τα καλά στη διεκδίκηση της ανόδου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Γιάννης Γκαιτατζής του Συνδέσμου Αθηνών. Βοηθοί του θα είναι οι Θεόδωρος Γαλάνης και Σταύρος Μαρκαντωνάτος του ιδίου Συνδέσμου. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Χαρίλαος Νενεκούμης.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για Γ' ΕΘΝΙΚΗ