Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μιλτιάδης – Ατρόμητος Πατρών 3-0: Ξέσπασε με τριάρα και μπήκε στο κόλπο της ανόδου (φωτ.)

, Μιλτιάδης – Ατρόμητος Πατρών 3-0: Ξέσπασε με τριάρα και μπήκε στο κόλπο της ανόδου (φωτ.)

Την πρώτη του νίκη πανηγύρισε ο Μιλτιάδης στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική καθώς επιβλήθηκε άνετα με 3-0 του Ατρόμητου Πατρών στο γήπεδο Γαργαλιάνων.

Με τον Ηλία Φωτόπουλο για πρώτη φορά στον πάγκο, οι πρωταθλητές Μεσσηνίας έκαναν σεφτέ στο μίνι πρωτάθλημα καθώς στην πρώτη αγωνιστική είχαν ηττηθεί στο Γύθειο και τη δεύτερη έκαναν το ρεπό τους ρεπό και πλέον μπήκαν για τα καλά στη διεκδίκηση μιας εκ των τριών πρώτον θέσεων του 5ου ομίλου που οδηγούν στη Γ Εθνική.

Μπροστά σε μία κατάμεστη από κόσμο κερκίδα οι ποδοσφαιριστές του Μιλτιάδη επέβαλαν από το ξεκίνημα των ρυθμό τους και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον Ατρόμητο ο οποίος γνώρισε τρίτη σερί ήταν αυτή διαδικασία των μπαράζ και φαίνεται να βγαίνει νωρίς εκτός διεκδίκησης.

, Μιλτιάδης – Ατρόμητος Πατρών 3-0: Ξέσπασε με τριάρα και μπήκε στο κόλπο της ανόδου (φωτ.)

Μιλτιάδης- Ατρόμητος: Πίεση από το ξεκίνημα

Ο Μιλτιάδης μπήκε από το ξεκίνημα δυνατά στο παιχνίδι με στόχο ένα γρήγορο γκολ που θα του έδινε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση.

Μόλις το 2ο λεπτό ο Αθανασόπουλος τσίμπησε την μπάλα από τον Τρίγκα αλλά ο Σπανός πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 8ο λεπτό κεφαλιά του Καντούτση πέρασε άουτ ενώ η κορυφαία στιγμή ήρθε στο 16′ όταν σε αντεπίθεση ο Αθανασόπουλος άνοιξε στο Δημητρίου ο οποίος έκανε το σουτ με τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση και στο 19′ ο Αθανασόπουλος είχε κεφαλιά άουτ.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Ατρόμητο ήρθε στο 25ο λεπτό όταν μετά από φάουλ του Αρβανίτη ο Νικολόπουλος έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι του Κωνσταντακόπουλου. Στο 29′ ο Αθανασόπουλος πίεσε, έκλεψε τη μπάλα και πλάσαρε αλλά τελευταία στιγμή απομάκρυνε ο Νικολακόπουλος.

Η πρωταθλήτρια Αχαΐας απείλησε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι στο 37′ όταν μετά από φάουλ του Αγγελόπουλου ο Κωνσταντακόπουλος έδιωξε την μπάλα η οποία κατέληξε στον Λαζανά που έπιασε την κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας του Μιλτιάδη μπλόκαρε σταθερά. Η υπεροχή της ομάδας του Ηλία Φωτόπουλου μετουσιώθηκε σε γκολ στο 39‘ όταν απο ωραία ενέργεια του Μπάρκα, ο οποίος ξέφυγε από δύο αντιπάλους, γύρισε την κατάλληλη στιγμή την μπάλα στον Σαραντόπουλο που από κοντά με πλασέ έκανε το 1-0.

, Μιλτιάδης – Ατρόμητος Πατρών 3-0: Ξέσπασε με τριάρα και μπήκε στο κόλπο της ανόδου (φωτ.)

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πρωταθλητές Μεσσηνίας έκαναν καλή διαχείριση του παιχνιδιού και κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ. Στο 70’ ο Γεωργιόπουλος πίεσε και έκλεψε τη μπάλα, βγήκε στην αντεπίθεση και αφού άλλαξε με τον Σαραντόπουλο, πλάσαρε εύστοχα για το 2-0.

Οι Μεσσήνιοι σφράγισαν την πρώτη τους νίκη τέσσερα λεπτά μετά όταν μετά από γέμισμα του Μπουτσικάκη, η άμυνα του Ατρόμητου έκανε ένα ακόμη λάθος με συνέπεια ο Αθανασόπουλος να γίνει κάτοχος της μπάλας να περάσει και το τερματοφύλακα και να πλασάρει για το τελικό 3-0.

Διαιτητής: Γεώργιος Χρόνης (Δυτική Αττική). Βοηθοί: Μαυρομάτης, Καραγιάννης (Δυτική Αττική)

Μιλτιάδης: Κωνσταντακόπουλος, Γεωργιόπουλος, Τσόπελας Γ., Καντούτσης, Μπουτσικάκης, Πολίμος, Κατσιώλης, Σαραντόπουλος (86’ Τ. Τσόπελας), Δημητρίου (83’ Σταθόπουλος), Αθανασόπουλος (80’ Μπολούν), Μπάρκας.

Ατρόμητος Πατρών : Τρίγκας, Μακρής, Νικολακόπουλος, Σπανός, Παπασπυρόπουλος (65’ Στεργίδης), Αποστολόπουλος, Λαζανάς, Μαστραντωνάκης (54’ Κωστής), Αγγελόπουλος (76’ Σμυρλής), Αρβανίτης, Μπακόπουλος.

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, 5ος όμιλος

3η αγωνιστική

ΑΟ Μιλτιάδης – Ατρόμητος Πατρών 3-0 (39′ Σαραντόπουλος, 70′ Γεωργιόπουλος Δ., 74′ Αθανασόπουλος)

Παναρκαδικός – Θύελλα Αμπελοκήπων 5-1 (19′-44′-56′-83′ πεν Στρέμπας, 48′ Σαραντόπουλος / 41′ Κάρδαρης πεν)

Ξενοφών Κρεστένων – Πανγυθεατικός 2-2 (11′ Μπέριος, 31′ Κολόκας / 39′ Γουόρντεν, 54′ Μανωλάκος)

Ρεπό: Παλληξουριακός

Βαθμολογία

Θ Ομάδα Β Α Ν Ι Η ΤΥ ΤΚ +/-
1 Παναρκαδικός 7 3 2 1 0 8 3 5
2 Πανγυθεατικός 5 3 1 2 0 6 2 4
3 Ξενοφών Κρεστένων 4 2 1 1 0 4 3 1
4 Μιλτιάδης 3 2 1 0 1 3 4 -1
5 Θύελλα Αμπελοκήπων 3 3 1 0 2 4 7 -3
6 Παλληξουριακός 2 2 0 2 0 1 1 0
7 Ατρόμητος Πατρών 0 3 0 0 3 1 7 -6

αγωνιστική – Τετάρτη 15 Μαΐου

Πανγυθεατικός – Ατρόμητος Πατρών

Παλληξουριακός – Ξενοφών Κρεστένων

Παναρκαδικός – Μιλτιάδης

Θύελλα Αμπελοκήπων: ρεπό

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για Γ' ΕΘΝΙΚΗ