Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Βάρδα – Εράνη 3-0: Πλήρωσε το κακό ξεκίνημα

, Βάρδα – Εράνη 3-0: Πλήρωσε το κακό ξεκίνημα

Πληρώνοντας το κακό της ξεκίνημα στο ματς η Εράνη Φιλιατρών γνώρισε την ήττα με 3-0 στη Βάρδα από τον ΠΑΟΒ. Η Ηλειακή ομάδα έφτασε στο πρώτο της τρίποντο στη σεζόν “καθαρίζοντας” ουσιαστικά από το πρώτο ημίωρο, όταν και προηγήθηκε 3-0.

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και δεν κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση, έχοντας χαμένο πέναλτι πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

, Βάρδα – Εράνη 3-0: Πλήρωσε το κακό ξεκίνημα , Βάρδα – Εράνη 3-0: Πλήρωσε το κακό ξεκίνημα

To 1-0 έγινε στο 19’ με χτύπημα φάουλ του Μπίσα (η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι), ενώ πρώην επιθετικός του Πάμισου δημιούργησε το 2-0 στο 22΄με ασίστ στον Πλαστουργό. Στο 33’ το συγκρότημα του Ηλία Φωτόπουλου εδραίωσε το προβάδισμα όταν από σέντρα του Λαθύρη ο Παπασπηλιώπουλος με κεφαλιά έκανε το 3-0.

Στο 36’ η Εράνη κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπάρκα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ηλιόπουλος με τον Βορύλλα να αποκρούει.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι απείλησαν με πλασέ του Πλαστουργού που έδιωξε ο Σαββίδης στο 55’. Η Εράνη είχε δυο καλές στιγμές με Κωνσταντόπουλο και Μπάρκα, χωρίς μέχρι το φινάλε να αλλάξει κάτι.

ΠΑΟ Βάρδας: Βορύλλας, Διονυσόπουλος, Θεοφάνης, Κοτσώνης, Παπασπηλιόπουλος, Κούστα, Λαθύρης (75’ Δουλαβέρης), Μπίσα (90’ Β. Στεργιόπουλος), Παπαχριστόπουλος, Μαστραντωνάκης (82’ Τσεκούρας), Πλαστουργός (90’ Κ. Στεργιόπουλος).

Εράνη Φιλιατρών: Σαββίδης, Καπλάνης, Μπινιώρης, Σάμπσον, Αναστασόπουλος, Στραβάκος (78’ Γκελκέρια), Μπάρκας, Πέππας, Γκεβόρι (57’ Δημητρίου), Κωνσταντόπουλος, Ηλιόπουλος.

 

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για Γ' ΕΘΝΙΚΗ