Connect with us

SUPER LEAGUE 1

Προσεχώς στη Νάπολι ο Τσιμίκας

, Προσεχώς στη Νάπολι ο Τσιμίκας

Μια …ανάσα από τη Νάπολι φαίνεται πως βρίσκεται ο  Κώστας Τσιμίκας, καθώς τα δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα κάνουν λόγο για συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο 23χρονος αριστερός ακραίος αμυντικός δείχνει θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στο Campionato και το μεγάλο βήμα φαίνεται πως έχει ήδη γίνει.

Αυτό που απομένει είναι να τα βρουν και οι δύο ομάδες, καθώς ο Ολυμπίακος απέρριψε τον Γέναρη πρόταση ύψους 15 εκατ. ευρώ, ζητώντας είκοσι για τα δικαιώματα του διεθνή μπακ.

Στο χορό της απόκτησης του από την Serie A έχει μπει και η Ίντερ, ωστόσο οι Ιταλοί τονίζουν πως οι «παρτινοπέι» είναι αγκαλιά… με τον Τσιμίκα και εκτιμούν πως η συμφωνία δεν ναυαγεί.

 

Χτίζεται παροικία Ελλήνων!

Υπενθυμίζεται πως η Νάπολι έχει έντονο ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ της, καθώς σε αυτήν αγωνίζεται ο κεντρικός αμυντικός Κώστας Μανωλάς και ο τερματοφύλακας Ορέστης Καρνέζης.

Μάλιστα, το συγκρότημα του Τζενάρο Γκατούζο θέλει να αποκτήσει και τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο της Μπενφίκα, ωστόσο οι Πορτογάλοι θέτουν τιμή εκκίνησης τα τριάντα εκατομμύρια για την παραχώρηση του νεαρού πορτιέρο.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για SUPER LEAGUE 1