Connect with us

Α' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Εράνη Φιλιατρών– Ακρίτας Κορώνης 1-3: Δια ποδός Γεωργιόπουλου!

, Εράνη Φιλιατρών– Ακρίτας Κορώνης 1-3: Δια ποδός Γεωργιόπουλου!

Με ένα τρομερό Φώτη Γεωργιόπουλο, να βρίσκεται σε μεγάλα κέφια και να σκοράρει τρεις φορές, η Κορώνη άλωσε με 1-3 τα Φιλιατρά, σημειώνοντας σπουδαία ανατροπή επί της Εράνης.

Οι νεοφώτιστοι κέρδισαν για δεύτερη φορά τους Τριφύλιους, αποδεικνύοντας πως η βαθμολογική τους θέση δεν είναι τυχαία, συνδυάζοντας την ιστορική τους νίκη με εκπληκτικό στο δεύτερο ημίχρονο ποδόσφαιρο.

Το συγκρότημα του Σπύρου Τσίκινη επέβαλλε την ανωτερότητά του ολοσχερώς στην επανάληψη και συνεχίζει να γράφει με χρυσά …γράμματα το πιο όμορφο ποδοσφαιρικό παραμύθι της φετινής σεζόν.

 

Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι έπειτα από ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι είχαν την ελαφρά υπεροχή των κινήσεων και απώλεσαν δύο κλασικές ευκαιρίες με τους Βέλη και Χρονόπουλο να αστοχούν από εξαιρετική πλεονεκτική θέση.

Με την συμπλήρωση σαράντα λεπτών αγώνα οι «πράσινοι» ανέκτησαν το προβάδισμα με διαγώνιο σουτ του Βλαχόπουλου, όμως η χαρά τους δεν έμελλε να κρατήσει για πολύ…

Η αντίδραση του Ακρίτα ήταν κάτι παραπάνω από άμεση, με τον Γεωργιόπουλο να παίρνει την ασίστ από τον Μουτζούρη και με κοντινή προβολή στο 44’ να νικά τον Σωτήρη Λυμπερόπουλο, που επανεμφανίστηκε μετά από πολύ καιρό και για πρώτη φορά φέτος κάτω από τα γκολπόστ του συλλόγου, όπου γαλουχήθηκε.

 

, Εράνη Φιλιατρών– Ακρίτας Κορώνης 1-3: Δια ποδός Γεωργιόπουλου!

 

Θεαματική αλλαγή στο δεύτερο μέρος

Με το σκορ αυτό οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, όμως οι γηπεδούχοι έδειξαν να μη βγήκαν ποτέ από εκεί…

Η Κορώνη μπήκε πολύ δυναμικά στην επανάληψη και ξέχωρα από τις φάσεις που κατέληξαν σε γκολ δημιούργησε σωρεία χαμένων ευκαιριών για να διευρύνει την έκταση του σκορ.

Στο 48’ οι φιλοξενούμενοι έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα με προβολή του Διακουμή, όμως ορθώς το γκολ δεν κατακυρώθηκε, από την στιγμή που ο έμπειρος στράικερ βρίσκονταν –έστω και πολύ οριακά- σε θέση off side.

Το καμπανάκι του κινδύνου ήχησε, όμως το αυτί της Εράνης δεν ίδρωσε… ιδιαίτερα και ο Φώτης Γεωργιόπουλος σημείωσε ακόμη δύο τέρματα υπογράφοντας προσωπικά το τρίποντο του Ακρίτα!

, Εράνη Φιλιατρών– Ακρίτας Κορώνης 1-3: Δια ποδός Γεωργιόπουλου!

 

Ασταμάτητος ο Γεωργιόπουλος

Ο πολύπειρος σέντερ φορ «χτύπησε» στο 65’ και το 67’ με δύο ευθύβολα σουτ, στα οποία ο Λυμπερόπουλος δεν μπόρεσε να αντιδράσει μαζεύοντας ισάριθμες φορές την μπάλα από το βάθος της εστίας του.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι δεν πάτησαν …φρένο και απείλησαν εκ νέου με Κρητικακή και Μουτζούρη δίχως να βρουν στόχο.

Διαχειριζόμενοι άριστα το προβάδισμα τους έδωσαν διαδικαστικό χαρακτήρα στα τελευταία λεπτά, όπου δεν καταγράφηκε τίποτα το αξιοσημείωτο.

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Λυμπερόπουλος, Οικονομόπουλος (88′ Χαραλαμπόπουλος), Νικολακόπουλος (79′ Γιαννακόπουλος), Ανδρώνης, Πέππας, Κώτσος (91′ Χρονόπουλος), Χάρμπας, Γριβοκωστόπουλος, Βέλλης, Βλαχόπουλος, Α. Χρονόπουλος.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σταθάς, Παναγιωτόπουλος, Μπίζος, Κουτσουμπός, Τσάνι, Κρητικάκης, Γεωργιόπουλος, Μάραντος, Μουτζούρης, Διακουμής (83′ Τέντες), Πάλιας (90′ Σαρέλας).

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για Α' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ