Connect with us

Α1' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Α1 τοπική: Βαδίζοντας προς την τελική ευθεία

, Α1 τοπική: Βαδίζοντας προς την τελική ευθεία

Με δύο αναμετρήσεις το μεσημέρι του Σαββάτου (22/2) ανοίγει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής για την Α1 τοπική κατηγορία που μπαίνει πλέον στην τελική της ευθείας.

Οχτώ στροφές πριν το πέσιμο της καρό σημαίας και το τοπίο που παραμένει θολό γύρω από την άνοδο και τον υποβιβασμό αρχίζει σταδιακά να ξεκαθαρίζει.

Ντεμπούτο Γεωργιτζίκη, τελικός για Ηρακλή

Στην Κυπαρισσία, ο Ηρακλής παίζει το τελευταίο του …χαρτί για παραμονή στην κατηγορία, γνωρίζοντας πως οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα αποδειχθεί καταδικαστικό κόντρα στο Δώριο.

Οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν ελεύθερα, δίχως το βαθμολογικό άγχος, επιδιώκοντας να κλείσουν την κακή παρένθεση της προηγούμενης αγωνιστικής.

Ντεμπούτο στο πάγκο του Χαρακοπιού θα πραγματοποιήσει ο Γιάννης Γεωργιτζίκης, με την Θύελλα να υποδέχεται με άλλη ψυχολογία την Φυτειά, στο γήπεδο της Κορώνης.

Τα βλέμματα σε Λουκαρέας και Μπαχράμης

Το κυρίως μενού της αγωνιστικής σερβίρεται την Κυριακή με πέντε αναμετρήσεις να ξεκινούν στις 15:30.

Στην Χώρα, ο Παπαφλέσσας έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Αρφαρών, που περνάει μεγάλη αγωνιστική κρίση στα τελευταία παιχνίδια.

Για διαφορετικούς λόγους θα επιδιώξουν το τρίποντο ΑΕΚ Καλαμάτας και Νέος Άρις, με τη μεταξύ τους συνάντηση να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο σε όλα τα μέτωπα.

Παίζοντας την ύπαρξη του ο Χανδριναϊκός φιλοξενεί τον πάντοτε υπολογίσιμο Πανιώνιο Καλαμάτας ποντάροντας πολλά στη δύναμη της έδρας του.

Η πρωτοπόρος Ομόνοια αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Καλαμάτας με νωπές ακόμη τις μνήμες από τις μεταξύ τους αναμετρήσεις στην κορωνίδα του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου.

Στο τελευταίο χρονικά ματς, στις 18:30 στο «Παναγιώτης Μπαχράμης», ο Ηρακλής Καλαμάτας υποδέχεται το φορμαρισμένο Πεταλίδι, που εφόσον περάσει αλώβητο γίνεται αυτόματα το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της ανόδου.

Αναλυτικά το πανόραμα της 19ης αγωνιστικής ημέρας έχει ως εξής:

Σάββατο 22/02

Θύελλα Χαρακοπιού – ΑΟ Φυτειάς 15:30

Ηρακλής Κυπαρισσίας – Δωριέας Δωρίου 15:30

Κυριακή 23/02

Χανδριναϊκός Π.Σ. – Πανιώνιος Καλαμάτας 15:30

ΑΕΚ Καλαμάτας – Νέος Άρις 15:30

Ολυμπιακός Καλαμάτας – ΑΟ Ομόνοιας 15:30

Ηρακλής Καλαμάτας – Απόλλωνας Πεταλιδίου 15:30

Παπαφλέσσας Χώρας – Αστέρας Αρφαρών 18:30

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για Α1' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ