Connect with us

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Ξεκίνησαν οι προεπιλογές για τις μικτές ομάδες ποδοσφαίρου της Μεσσηνίας

, Ξεκίνησαν οι προεπιλογές για τις μικτές ομάδες ποδοσφαίρου της Μεσσηνίας

Ξεκίνησε η διαδικασία συγκρότησης των Μικτών ομάδων ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Μεσσηνίας για τις κατηγορίες Κ14 και Κ16, σηματοδοτώντας την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει των επίσημων διοργανώσεων.

Την περασμένη Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν στο Παλιό Γήπεδο Φιλιατρών οι προπονήσεις προεπιλογής, όπου δοκιμάστηκαν νεαροί ποδοσφαιριστές από σωματεία της ευρύτερης περιοχής.

Υπό το βλέμμα των ενωσιακών προπονητών

Τις προπονήσεις επιμελήθηκαν οι ενωσιακοί προπονητές, Θανάσης Τσούκλερης και Γιώργος Πατρίκης, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να αξιολογήσουν το ταλέντο και τις δυνατότητες των αθλητών.

, Ξεκίνησαν οι προεπιλογές για τις μικτές ομάδες ποδοσφαίρου της Μεσσηνίας

Συγκεκριμένα:

-Για την ομάδα Κ14 (παίκτες γεννημένοι το 2012-2013).

-Για την ομάδα Κ16 (παίκτες γεννημένοι το 2010-2011).

Στη διαδικασία των προεπιλογών συμμετείχαν ποδοσφαιριστές από τα παρακάτω σωματεία της Μεσσηνίας, αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον και τη δυναμική των τοπικών ακαδημιών:

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ, ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΥΡΓΟΥ, ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ, Α.Ο. ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 2024, Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ, Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ, ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ, ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ, Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ, Α.Ο. ΣΤΕΝΩΣΙΑ, Α.Ο. ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ.

Η διαδικασία των προεπιλογών θα συνεχιστεί, με στόχο τη στελέχωση των μικτών ομάδων με τους πιο ταλαντούχους νεαρούς αθλητές, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την Ένωση στους πανελλήνιους αγώνες προεπιλογής.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ