Connect with us

Β' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συγκλονίζει το “αντίο” του Χρήστου Ζερίτη στον Τάκη Κυριακόπουλο

, Συγκλονίζει το “αντίο” του Χρήστου Ζερίτη στον Τάκη Κυριακόπουλο

Με ένα σπαρακτικό μήνυμα από καρδιάς ο Χρήστος Ζερίτης αποχαιρέτησε τον φίλο του Τάκη Κυριακόπουλο που έφυγε από την ζωή στα 66 του χρόνια, βυθίζοντας στην θλίψη το τοπικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα την μεγάλη αθλητική οικογένεια του Μεσσηνιακού.

Σε είχαμε πατέρα, αδελφό, φίλο και συμπαραστάτη. Θα συνεχίσουμε να απευθυνόμαστε σε σένα στις δυσκολίες μας. «Τάκη βόηθα», και ξέρουμε πως θα το κάνεις”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο παράγοντας του Μεσσηνιακού που δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν θα ξαναδεί τον καλό του φίλο.

Το μήνυμά του:

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΚΗ

Φίλε μας, δεν πιστεύαμε πως «έφυγες» μέχρι που είδαμε το αγγελτήριο για το ξόδι σου. «Παναγιώτη» σε ανέφερε, με το βαφτιστικό σου. Για όλους όμως ήσουν ο Τάκης, ο Τακούλης, ο Τάκαρος. Το «Παναγιώτης» το χρησιμοποιούν οι πρωθυπουργοί και οι δικαστές. Εσύ ήσουν ο Τάκης και ανάλογα με την ώρα και τις πράξεις ο Τακούλης και ο Τάκαρος. Διάλεξες να σε λέμε με όνομα που δηλώνει οικειότητα, φιλία, εκτίμηση, συντροφικότητα. Εμείς ντρεπόμασταν να σε φωνάζουμε το απόμακρο «Παναγιώτη». Ήσουν ένας από μας και είχες μόνο φίλους. Ήσουν γνήσιο παιδί του λαού μας. Χωρίς επιτήδευση και μισόλογα.

«Είχες τις χάρες όλες» που λέει και ο ποιητής. Και τι χάρες.!!!!!! Ήσουν εργατικός, έντιμος, ολιγαρκής, φιλότιμος, μπεσαλής, καλοπροαίρετος, με λίγα λόγια ντερβισόπαιδο. Μπορεί αυτές σου οι χάρες σήμερα να μην έχουνε αξία στην κοινωνία των βολεμένων και των μυκονοθρεμμένων. Στην κοινωνία που αποτελούν όμως Εσύ και οι Φίλοι σου αυτά μετράνε σαν χαρίσματα.

Σε είχαμε πατέρα, αδελφό, φίλο και συμπαραστάτη. Και ποιόν δεν βοήθησες; Και ποιόν άφησες χωρίς στήριξη; Σε ποιόν δεν συμπαραστάθηκες; Για ποιόν δεν έτρεξες. Όλοι χωρούσαν στη μεγάλη σου καρδιά. Όποιος σε χρειάστηκε ήσουν εκεί. Χωρίς πολλές κουβέντες, όπως κάνουν οι σωστοί άνδρες.

Τα καλαμπούρια σου θα μας λείψουν και αυτά. Μας έκαναν να γελάμε και εσύ το απολάμβανες. Εκείνο το «παλιοπρόεδρος» που δεν «άκουγε» τις συμβουλές σου έχει χαραχτεί στο μυαλό μας.

Φίλε, τόλεγες και σε άσχετες στιγμές πως ο «χάρος δεν καλεί με τις κλάσεις» κι έλαχε να καλέσει το πιο καλό παιδί. Εσένα.

Άσχημη εποχή «έφυγες». Ούτε τα παιδιά σου δεν μπόρεσαν να έρθουν. Με ακολουθία εξπρές. Χωρίς δυο λόγια αποχαιρετισμού. Με τους μισούς φίλους σου απέξω. Εμείς σε κλάψαμε βουβά αλλά η κυρά Ευανθία σου τόπε το μανιάτικο μοιρολόγι.

Θα κάνουμε όπως όρισες και θα ήθελες για τις υποθέσεις σου. Τον Μεσσηνιακό και το γήπεδό μας, που αφιέρωσες τη μισή σύντομη ζωή σου, θα συνεχίσουμε να φροντίζουμε. Πέρα από την δική μας την τρέλα τώρα θα έχουμε και ένα λόγο παραπάνω. Εσένα και τη μνήμη σου.

Θα συνεχίσουμε να απευθυνόμαστε σε σένα στις δυσκολίες μας. «Τάκη βόηθα», και ξέρουμε πως θα το κάνεις.-

, Συγκλονίζει το “αντίο” του Χρήστου Ζερίτη στον Τάκη Κυριακόπουλο

Ο Τάκης Κυριακόπουλος με τον “στρατηγό” Μίμη Δομάζο απο φιλική συνάντηση των παλαιμάχων του Μεσσηνιακού με τον Παναθηναϊκό

 

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για Β' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ