Connect with us

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

Πρωτεύσαν οι ΚΑΡΑΤΕΚΑ του Παμμεσσηνιακός Α.Σ. στην Αμαλιάδα

, Πρωτεύσαν οι ΚΑΡΑΤΕΚΑ του Παμμεσσηνιακός Α.Σ. στην Αμαλιάδα

Στην πρώτη θέση της γενικής ο Καλαματιανός σύλλογος του καράτε με συγκομιδή 65 μεταλλίων

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Κύπελλο ΚΑΡΑΤΕ OPEN SERIES στην Αμαλιάδα με τη συμμετοχή 850 αθλητών και αθλητριών από 48 συλλόγους. Η εν λόγω διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ).

Ο Παμμεσσηνιακός Α.Σ. Καράτε είχε δυναμική παρουσία στους αγώνες με 45 αθλητές και αθλήτριες και κατέκτησε 65 μετάλλια (27 χρυσά – 23 ασημένια – 15 χάλκινα). Αποτέλεσμα των άνωθεν επιτυχιών ήταν να καταλάβει ο Καλαματιανός σύλλογος την Πρώτη θέση ανάμεσα σε 48 συλλόγους. Η επιτυχία του Παμμεσσηνιακού είναι τεράστια και δείχνει τη σωστή και οργανωμένη λειτουργία του συλλόγου που γίνεται εδώ και 45 χρόνια και έχει αναδείξει εκατοντάδες πρωταθλητές.

Οι αθλήτριες που ανέβηκαν στο βάθρο και εντυπωσίασαν με την υψηλή τους τεχνική κατάρτιση είναι οι ακόλουθες :

Στα ΚΑΤΑ την 1η Θέση κατέλαβαν οι αθλήτριες: Μαριλένα Γεωργακοπούλου , Νεφέλη Ζαχαροπούλου, Μάρα Μιχοπούλου, Σταυρούλα Παναγέα, Κατερίνα Τσίχλη και Στέλλα Καλογεροπούλου.

Στα ΚΑΤΑ την 2η Θέση κατέκτησαν οι αθλήτριες: Αρχοντία Διονυσοπούλου, Αγάπη Κυριακοπούλου, Κωνσταντίνα Κωνσταντοπούλου, Δημητρία Μιχοπούλου, Νεκταρία Τσίχλη και Μαρία Συρίγου.

Στα ΚΑΤΑ την 3η Θέση έλαβαν οι αθλήτριες: Φαίδρα Ζαχαροπούλου, Σοφία Μπάλλα, Μαρία Σπυροπούλου, Νικολέττα Χανδρινού, Μαντώ Πεφάνη & Δέσποινα Φωτεινοπούλου.

Στο ΚΟΥΜΙΤΕ την 1η Θέση κατέλαβαν οι αθλήτριες: Μαριλένα Γεωργακοπούλου, Μάρα Μιχοπούλου, Νικολέττα Χανδρινού & Μαρία Σπυροπούλου.

Στο ΚΟΥΜΙΤΕ την 2η Θέση κατέκτησαν οι αθλήτριες: Δημητρία Μιχοπούλου, Νεφέλη Ζαχαροπούλου, Κωνσταντίνα Κωνσταντοπούλου & Σοφία Μπάλλα.

Οι αθλητές που ανέβηκαν στο βάθρο και εντυπωσίασαν με την υψηλή τους τεχνική κατάρτιση είναι οι ακόλουθοι :

Στα ΚΑΤΑ την 1η Θέση κατέλαβαν οι αθλητές: Γιώργος Γεωργακόπουλος, Αντώνης Πατσαρίνος, Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, Γεώργιος Καλτσίδης, Δημήτριος Δημόπουλος, Σταύρος Κωνσταντόπουλος, Παναγιώτης Καρύδης, Κωνσταντίνος Μπούχαλης & Γεώργιος Ζαχαρόπουλος.

Στα ΚΑΤΑ την 2η Θέση κατέκτησαν οι αθλητές: Αναστάσιος Γεωργιλέας, Νικήτας Δημόπουλος, Σωκράτης Ζαχαρόγιαννης, Ηλίας Ηλιόπουλος, Γεώργιος Γεωργιλέας, Νικόλαος Δημητρακόπουλος, Νικόλαος Ξυπόλιτος, Ιωάννης Τσερπές, Ιβάν Ντίμοβ, Βασίλειος Νινιός & Λουκάς Μπάλλας.

Στα ΚΑΤΑ την 3η Θέση έλαβαν οι αθλητές: Γιώργος Χριστόπουλος, Κωνσταντίνος Καλύβας & Φώτης Αντωνόπουλος.

Στο ΚΟΥΜΙΤΕ την 1η Θέση κατέκτησαν οι αθλητές: Νίκος Αδαμόπουλος, Ηλίας Ηλιόπουλος, Γεώργιος Καλτσίδης, Αντώνης Πατσαρίνος, Γιώργος Γεωργακόπουλος, Αναστάσιος Γεωργιλέας, Ιβάν Ντίμοβ & Κωνσταντίνος Μπούχαλης.

Στο ΚΟΥΜΙΤΕ την 2η Θέση κατέλαβαν οι αθλητές: Σωκράτης Ζαχαρόγιαννης & Άγγελος Μπάλλας.

Στο ΚΟΥΜΙΤΕ την 3η Θέση κατέλαβαν οι αθλητές: Δημήτρης Λαπιώτης, Δημήτριος Σμυρνιός, Νικήτας Δημόπουλος, Γεώργιος Γεωργιλέας, Φώτης Αντωνόπουλος & Ιωάννης Τσερπές.

, Πρωτεύσαν οι ΚΑΡΑΤΕΚΑ του Παμμεσσηνιακός Α.Σ. στην Αμαλιάδα

Ο πρόεδρος του Παμμεσσηνιακού Αθλητικού Συλλόγου κ. Αντώνης Γιουρτούμας δήλωσε τα ακόλουθα: « Είμαι βαθύτατα χαρούμενος για τις επιτυχίες των αθλητών μας. Οι επιτυχίες που έρχονται όλα αυτά τα χρόνια μόνο τυχαίο γεγονός δεν είναι , γι’ αυτό θέλω να απονείμω τα εύσημα στην προπονητική μας ομάδα, με τους Ευάγγελο και Ιωάννη Μπούρα να συνεχίζουν το έργο του ιδρυτή μας, Ευθύμιου Μπούρα, και να οδηγούν το σύλλογο μας με ήθος, αξιοπρέπεια και μαχητικότητα στη σύγχρονη εποχή. Επίσης θέλω να απονείμω τα εύσημα σε όλους τους αθλητές που αγωνίσθηκαν αλλά και στους γονείς αυτών των παιδιών που είναι άξιοι συμπαραστάτες στις προσπάθειες μας».

Ο προπονητής του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. Ευάγγελος Μπούρας υπογράμμισε τα εξής: «Είμαι χαρούμενος που καταφέρνουμε πάντα ως σύλλογος, μέσα από την ομαδική προσπάθεια που καταβάλλουμε, να ξεπερνάνε όλοι μας οι αθλητές κάθε φορά τον εαυτό τους και να ανεβαίνουνε ολοένα και περισσότερο επίπεδο, τόσο αγωνιστικό, όσο και πνευματικό. Με αποκορύφωμα να κατακτήσουμε την πρώτη θέση ανάμεσα σε 48 συλλόγους».

Ο προπονητής του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. Γιάννης Μπούρας σημείωσε τα ακόλουθα: « Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών μας, που έβγαλαν σε πολύ μεγάλο βαθμό όσα τεχνικά και τακτικά στοιχεία δουλεύουμε στην προπόνηση. Όμως πέρα από τα πολλά μετάλλια και τις πρωτιές, αυτό που κρατώ περισσότερο είναι το ήθος και η αξιοπρέπεια, το ευ αγωνίζεσθε σε συνδυασμό με τη μαχητικότητα που επέδειξαν όλοι οι αθλητές μας. Στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να είναι αξιοθαύμαστες προσωπικότητες στη συνέχεια της ζωής τους. Καθώς το σύνθημα μας είναι οι αθλητές μας να ξεπερνούν τον ίδιο τους τον εαυτό και να είναι πρωταθλητές της ζωής».

Πληροφορίες σχετικά με τον σύλλογο στo www.pamekarate.gr .

 

 

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ