Connect with us

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

Πρωταγωνιστές οι ΚΑΡΑΤΕΚΑ του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. στο Πανελλήνιο Κύπελλο του Λουτρακίου

, Πρωταγωνιστές οι ΚΑΡΑΤΕΚΑ του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. στο Πανελλήνιο Κύπελλο του Λουτρακίου

Στο Πανελλήνιο Κύπελλο έγχρωμων και μαύρων ζωνών ΚΑΡΑΤΕ OPEN SERIES στο Λουτράκι συμμετείχε ο Παμμεσσηνιακός Αθλητικός Σύλλογος με 50 αθλητές και αθλήτριες. Οι αγώνες θα διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 26 & 27 Νοεμβρίου, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου «Γ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ» του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε. Στους εν λόγο αγώνες έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχών με 2281 αθλητές και αθλήτριες να εκπροσωπούν 157 συλλόγους από όλη την Ελλάδα.

Ο Παμμεσσηνιακός Α.Σ. Καράτε είχε δυναμική παρουσία στους αγώνες με 50 αθλητές και αθλήτριες και κατέκτησε 62 μετάλλια (18 χρυσά – 18 ασημένια – 26 χάλκινα). Αποτέλεσμα των άνωθεν επιτυχιών ήταν να καταλάβει ο Καλαματιανός σύλλογος την έκτη θέση ανάμεσα σε 157 συλλόγους από όλη την Ελλάδα. Τα δύο από τα χρυσά που κατέκτησαν οι Δημήτριος Λαπιώτης στους Έφηβους και ο Αναστάσιος Χασανάκος στους άνδρες από 18 εως 21 ετών τους έδωσαν την πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Καράτε που θα διεξαχθεί τον προσεχή Φεβρουάριο στην Κύπρο. Η επιτυχία του Παμμεσσηνιακού είναι τεράστια και δείχνει τη σωστή και οργανωμένη λειτουργία του συλλόγου που γίνεται εδώ και 45 χρόνια και έχει αναδείξει εκατοντάδες πρωταθλητές.

, Πρωταγωνιστές οι ΚΑΡΑΤΕΚΑ του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. στο Πανελλήνιο Κύπελλο του Λουτρακίου

Οι αθλήτριες που ανέβηκαν στο βάθρο και εντυπωσίασαν με την υψηλή τους τεχνική κατάρτιση είναι οι ακόλουθες :

Στα ΚΑΤΑ την 1η Θέση κατέλαβαν οι αθλητές & οι αθλήτριες: Φαίδρα Ζαχαροπούλου, Σταυρούλα Παναγέα, Γεώργιος Καλτσίδης, Ιωάννης Τσερπές, Δημήτριος Δημόπουλος, Παναγιώτης Καρύδης, Βασίλειος Νινιός, Γεώργιος Παπαγεωργίου και Σαράντος Ψυχογιόπουλος.

Στα ΚΑΤΑ την 2η Θέση κατέλαβαν οι αθλητές & οι αθλήτριες: Σοφία Μπάλλα, Μαριλένα Γεωργακοπούλου, Μαντώ Πεφάνη, Νεφέλη Ζαχαροπούλου, Λουκάς Μπάλλας, Σταύρος Κωνσταντόπουλος, Δημήτριος Παπαγεωργίου, Αναστάσιος Χριστάκης, Θεόδωρος Καλλιντέρης, Κωνσταντίνος Καλύβας, Νικήτας Δημόπουλος, Κωνσταντίνος Μπούχαλης και Δημήτριος Κάρτσωνας.

Στα ΚΑΤΑ την 3η Θέση κατέλαβαν οι αθλητές & οι αθλήτριες: Αρχοντία Διονυσοπούλου, Αγάπη Κυριακοπούλου, Βασιλική Δημητροπούλου, Κωνσταντίνα Κωνσταντοπούλου, Μάρα Μιχοπούλου, Νικολέττα Χανδρινού, Νεκταρία Τσίχλη, Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, Γεώργιος Γεωργιλέας, Νικόλαος Δημητρακόπουλος, Αναστάσιος Γεωργιλέας, Σωκράτης Ζαχαρόγιαννης, Ιβάν Ντίμοβ, Ιωάννης Μάλαμας, Γιώργος Γεωργακόπουλος, Παναγιώτης Δημητρόπουλος, Κωνσταντίνος Καλλιντέρης , Αντώνης Πατσαρίνος & Γεώργιος Χριστόπουλος.

Στο ΚΟΥΜΙΤΕ την 1η Θέση κατέλαβαν οι αθλητές & οι αθλήτριες: Σοφία Μπάλλα, Μάρα Μιχοπούλου, Γεώργιος Γεωργιλέας, Αντώνιος Πατσαρίνος, Νικήτας Δημόπουλος, Αναστάσιος Γεωργιλέας, Αναστάσιος Χασανάκος, Δημήτριος Λαπιώτης & Γεώργιος Καλτσίδης.

Στο ΚΟΥΜΙΤΕ την 2η Θέση κατέλαβαν οι αθλητές & οι αθλήτριες: Νεφέλη Ζαχαροπούλου, Κωνσταντίνα Κωνσταντοπούλου, Ηλίας Ηλιόπουλος, Άγγελος Μπάλλας & Ιωάννης Τσερπές.

Στο ΚΟΥΜΙΤΕ την 3η Θέση κατέλαβαν οι αθλητές & οι αθλήτριες: Μαριλένα Γεωργακοπούλου, Νικολέττα Χανδρινού, Γιώργος Γεωργακόπουλος, Σωκράτης Ζαχαρόγιαννης, Παναγιώτης Δημητρόπουλος, Ιβάν Ντίμοβ & Κωνσταντίνος Μπούχαλης.

Ο πρόεδρος του Παμμεσσηνιακού Αθλητικού Συλλόγου κ. Αντώνης Γιουρτούμας δήλωσε τα ακόλουθα: « Είμαι βαθύτατα χαρούμενος για τις επιτυχίες των αθλητών μας. Οι επιτυχίες που έρχονται όλα αυτά τα χρόνια μόνο τυχαίο γεγονός δεν είναι , γι’ αυτό θέλω να απονείμω τα εύσημα στην προπονητική μας ομάδα, με τους Ιωάννη & Ευάγγελο Μπούρα να συνεχίζουν το έργο του ιδρυτή μας, Ευθύμιου Μπούρα, και να οδηγούν το σύλλογο μας με ήθος, αξιοπρέπεια, τεχνογνωσία και μαχητικότητα στη σύγχρονη εποχή. Επίσης θέλω να απονείμω τα εύσημα σε όλους τους αθλητές που αγωνίσθηκαν αλλά και στους γονείς αυτών των παιδιών που είναι άξιοι συμπαραστάτες στις προσπάθειες μας».

Ο προπονητής του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. Ευάγγελος Μπούρας υπογράμμισε τα εξής: « Είμαι χαρούμενος που καταφέρνουμε πάντα ως σύλλογος, μέσα από την ομαδική προσπάθεια που καταβάλλουμε, να ξεπερνάνε όλοι μας οι αθλητές κάθε φορά τον εαυτό τους και να ανεβαίνουνε ολοένα και περισσότερο επίπεδο, τόσο αγωνιστικό, όσο και πνευματικό. Με αποκορύφωμα να κατακτήσουμε δύο πρωτιές που δίνουν πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε που θα διεξαχθεί τον Φεβρουάριο στην Κύπρο».

Ο προπονητής του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. Γιάννης Μπούρας σημείωσε τα ακόλουθα: « Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών μας, που έβγαλαν σε πολύ μεγάλο βαθμό όσα τεχνικά και τακτικά στοιχεία δουλεύουμε στην προπόνηση. Όμως πέρα από τα πολλά μετάλλια και τις πρωτιές, αυτό που κρατώ περισσότερο είναι το ήθος και η αξιοπρέπεια, το ευ αγωνίζεσθε σε συνδυασμό με τη μαχητικότητα που επέδειξαν όλοι οι αθλητές μας. Στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να είναι αξιοθαύμαστες προσωπικότητες στη συνέχεια της ζωής τους. Καθώς το σύνθημα μας είναι οι αθλητές μας να ξεπερνούν τον ίδιο τους τον εαυτό και να είναι πρωταθλητές της ζωής».

Y.Γ.: Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον σύλλογο μας μπορείτε να μας βρείτε στo, www.pamekarate.gr .

 

 

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ