Connect with us

SUPER LEAGUE 1

Παρελθόν απο την Ξάνθη ο Παράσχος

, Παρελθόν απο την Ξάνθη ο Παράσχος

Με νέο τεχνικό θα πορευτεί η Ξάνθη στα play-out, καθώς εντός των επόμενων ωρών ο Γιώργος Παράσχος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Ένα 24ωρο μετά την τιμωρία του συλλόγου με αφαίρεση 12 βαθμών από το πειθαρχικό όργανο της Super League, η διοίκηση αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της με τον Θεσσαλονικιό τεχνικό. Οι λόγοι δεν έγιναν γνωστοί, αλλά σίγουρα σημαντικό ρόλο έπαιξε η τοποθέτησή του μετά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια (είχε ζητήσει τη βοήθεια του Ολυμπιακού μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα προκειμένου να μην τιμωρηθεί η ομάδα).

Με τον τρόπο αυτό ο 67χρονος τεχνικός ολοκληρώνει την τρίτη θητεία του στους Θρακιώτες, τους οποίους καθοδήγησε τη σεζόν 2008-2009, καθώς επίσης και για εφτά ματς την αγωνιστική περίοδο 2010-2011.

Ο πολύπειρος προπονητής με 563 αγώνες πρώτης Εθνικής στο βιογραφικό του, πρόλαβε να κοουτσάρει τους «Ακρίτες» για ένα τρίμηνο, έχοντας αναλάβει τα ηνία του ιστορικού συλλόγου στις 08 Δεκεμβρίου του 2019.

 

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για SUPER LEAGUE 1