Connect with us

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

ΝΟ Καλαμάτας: Πρώτη βουτιά στο Κύπελλο ΚΟΑΤ, συνεργασία με Αριστέα Γαζούλη, Physio Welness και ibody

, ΝΟ Καλαμάτας: Πρώτη βουτιά στο Κύπελλο ΚΟΑΤ, συνεργασία με Αριστέα Γαζούλη, Physio Welness και ibody

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν τις προπονήσεις τα τμήματα αγωνιστικών και προαγωνιστικών κατηγοριών του ΝΟ Καλαμάτας ενόψει των υποχρεώσεων της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Η συμμετοχή των παιδιών στις προπονήσεις είναι μεγάλη με την αγωνιστική ομάδα να απαρτίζουν φέτος 34 “δελφίνια” και την προαγωνιστική 58 παιδιά, τα οποία αναμένεται να δώσουν νέα ώθηση στην αγωνιστική δραστηριότητα του τμήματος.

Οι προετοιμασίες για την συμμετοχή στον πρώτο κολυμβητικό αγώνα της χρονιάς που θα συμμετέχει η ομάδα και τον οποίο διοργανώνει ο ΚΟΑΤ στην Τρίπολη με την επωνυμία “35 Χρόνια ΚΟΑΤ” έχουν ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να συμμετέχει το σύνολο των παιδιών αγωνιστικής και προαγωνιστικής.

, ΝΟ Καλαμάτας: Πρώτη βουτιά στο Κύπελλο ΚΟΑΤ, συνεργασία με Αριστέα Γαζούλη, Physio Welness και ibody

Παράλληλα στα πλαίσια της καλύτερης παρακολούθησης των αθλητών της αγωνιστικής ομάδας ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας συνεχίζει για δεύτερη χρονιά την συνεργασία του με το Κέντρο Μεταβολισμού της Αριστέα Γαζούλη και τον εξειδικευμένο στην αθλητική διατροφή διαιτολόγο – διατροφολόγο Ιωάννη Πετρακόπουλο.

Συνεχίζεται επίσης η επιτυχημένη και επί σειρά ετών συνεργασία με τον Νίκο Κακαλίκα και το Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης “Physio Welness”. Ο μεγάλος αριθμός παιδιών της αγωνιστικής ομάδας και η μη ύπαρξη αίθουσας γυμναστικής στο δημοτικό κολυμβητήριο, όπως δήλωσε ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας Στάθης Μπακολιάς, οδήγησε σε μια εξίσου σημαντική συνεργασία με το γυμναστήριο “ibody” και την γυμνάστρια γνωστή στο χώρο του fitness Χριστίνα Πανταζοπούλου προκειμένου να καλυφθεί η ξηρά προπόνηση των κολυμβητών.

, ΝΟ Καλαμάτας: Πρώτη βουτιά στο Κύπελλο ΚΟΑΤ, συνεργασία με Αριστέα Γαζούλη, Physio Welness και ibody

Ιδιαιτέρως σημαντική για το ξεκίνημα της εφετινής περιόδου, εκτός των αγωνιστικών και προαγωνιστικών τμημάτων, είναι η συμμετοχή των παιδιών που στελεχώνουν τα τμήματα των ακαδημιών του συλλόγου όλων των βαθμίδων από τα αρχάρια έως και τα προχωρημένα.

Ήδη τα τμήματα των ακαδημιών κατά των μήνα Οκτώβριο ξεπέρασαν τα διακόσια παιδιά. Προκειμένου οι γονείς να έχουν την δυνατότητα να διαπιστώσουν την πρόοδο των παιδιών τους μέσα από την δουλειά που επιτυγχάνεται από τους προπονητές και παράλληλα να δοθεί η δυνατότητα στους λιλιπούτειους κολυμβητές -τριες να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, το τμήμα κολύμβησης διοργάνωσε στις 20/10 Εσωτερική Κολυμβητική Ημερίδα όπου συμμετείχαν πάνω από διακόσια παιδιά κερδίζοντας το χειροκρότημα της κατάμεστης από φίλους του υγρού στίβου κερκίδας του δημοτικού κολυμβητηρίου.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ενώ παρακολούθησε τις προσπάθειες των μικρών παιδιών με αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος της εκδήλωσης.

Με μεγάλη συμμετοχή ενηλίκων συνεχίζουν την λειτουργία τους και τα τμήματα άσκησης ενηλίκων (κοινού) με τον αριθμό των συμμετεχόντων να ξεπερνά τα εβδομήντα άτομα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε δράσεις που αφορούν α) εκμάθηση κολύμβησης ενηλίκων, β) αποκατάστασης τραυματισμών, γ) προετοιμασίας υποψηφίων για στρατιωτικές σχολές και σχολές φυσικής αγωγής & αθλητισμού, δ) φυσικής κατάστασης και ε) προετοιμασία για την συμμετοχή σε αθλητικές εκδηλώσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα, όπως αγώνες ανοιχτής θαλάσσης/open water (Σπέτσαθλον, Οceanman κτλ) καθώς και κολυμβητική προετοιμασία αθλητών τριάθλου.

Πληροφορίες καθώς και αιτήσεις εγγραφής δίδονται από την γραμματεία του υγρού στίβου στο κολυμβητήριο κα. Βασιλάτου Ιωάννα καθημερινά 16:00 – 20:30.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ