Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μύκονος: Δεν ταξιδεύει στη Ρόδο που παίρνει το ματς στα χαρτιά

, Μύκονος: Δεν ταξιδεύει στη Ρόδο που παίρνει το ματς στα χαρτιά

Τρίποντο στα «χαρτιά» για τη Ρόδο απέναντι στην ΑΕ Μυκόνου με 3-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν θα κατέβουν να αγωνιστούν την Κυριακή (30/4), για την τελευταία αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

«Η αναμέτρηση της Κυριακής 30 Απριλίου απέναντι στην ΑΕ Μυκόνου στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου, ματαιώνεται γιατί η αντίπαλη ομάδα δήλωσε πως δεν έχει τη δυνατότητα να έρθει στη Ρόδο», αναφέρει η ανακοίνωση της Ρόδου.

Πρακτικά για τον πρωτοπόρο Αιολικό αυτό σημαίνει ότι με ήττα από τον Πανιώνιο με δυο γκολ διαφορά μπορεί να βρεθεί δεύτερος στην διαφορά των τερμάτων (μετά το 3-0 της Ρόδου), όμως ταυτόχρονα σβήνει και το σενάριο της δεύτερης θέσης για τον Πανιώνιο που εξέδωσε καυστική ανακοίνωση.

Η Ρόδος θα φτάσει τους 58 βαθμούς, όσους έχει τώρα ο Αιολικός που θέλει έναν βαθμό απέναντι στον Πανιώνιο για να κατακτήσει τον τίτλο.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για Γ' ΕΘΝΙΚΗ