Connect with us

ΤΟΠΙΚΟ

Χανδριναϊκός: Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη ορμή

, Χανδριναϊκός: Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη ορμή

Ο Χανδριναϊκός έχει αναστείλει την λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ αλλά οι δράσεις των ενεργών μελών θα συνεχιστούν με μεγαλύτερη ορμή σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Όπως σημειώνουν “όλες οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούσαμε μέχρι σήμερα, θα εξακολουθήσουν να πραγματοποιούνται όταν αυτές επιτραπούν, με ακόμη καλύτερη ποιότητα, συνεχίζοντας το ΚοινωνικοΠολιτιστικό Έργο που έχουμε αρχίσει.

Όλοι μαζί με όρεξη οργανώνουμε νέα progect, τα οποία θα μείνουν ως παρακαταθήκη στο χωριό μας και θα προσελκύσουν κι άλλους επισκέπτες στον τόπο μας.

Επίσης όταν θα επιτραπεί θα προχωρήσουμε σε εγγραφή νέων μελών και ανάδειξη Νέου διοικητικού συμβουλίου μέσω των Εκλογών και τότε θα αναλύσουμε τους νέους στόχους και την φιλοσοφία μας.”

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ποιοι είμαστε:

Έχουν περάσει 16 χρόνια περίπου όταν μια παρέα φίλων παρέλαβε τον Χανδριναϊκό, αναλαμβάνοντας το δύσκολο έργο της συνέχισης του, θέτοντας ως στόχο ο Χανδριναϊκός πέρα από το Αθλητικό του τμήμα, να έχει ρόλο Πολιτιστικό, Κοινωνικό, και να τον Σέβονται, κρατώντας παράλληλα τις αξίες του.

Αυτό ήταν το στοίχημα μας, και νομίζουμε ότι μέχρι σήμερα το έχουμε καταφέρει, παρ όλες τις συγκρούσεις που είχαμε τόσο με παράγοντες και αξιωματούχους του ποδοσφαίρου, όσο και με Τοπικούς παράγοντες, γιατί ο σκοπός μας ήταν το κοινωνικό όφελος και όχι το προσωπικό.

Τι έχουμε καταφέρει:

-Συμμετείχαμε σε όλες τις διοργανώσεις της Ε.Π.Σ.ΜΕΣ. όλα τα χρόνια χωρίς να λείψουμε ούτε μια φορά.

-Δεν έχουμε πέσει ποτέ κατηγορία, αντιθέτως την ανεβάσαμε στην Α1 και έχουμε μείνει εκεί τα τελευταία χρόνια αξιοπρεπώς.

-Φτιάξαμε ακαδημίες Jounior-Προπαιδικό-Παιδικό με λειτουργία περίπου 10 χρόνια, και με αποκορύφωμα να πάρουμε Αήττητοι το Παιδικό Πρωτάθλημα το 2016-2017.

-Έχουμε Ομάδα ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ και είμαστε εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Αιμοδοτών Ελλάδος, με όλες τις φιάλες Αίματος να διατίθενται σε συνανθρώπους μας.

-Έχουμε πραγματοποιήσει Λαμπαδηδρομία για την διάδοση της Αιμοδοσίας με παραλαβή της φλόγας από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας και άφιξη στο Χανδρινού, με ποδήλατα και με δρομείς.

-Έχουμε παραδώσει τρόφιμα στα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS και σε πρόσφυγες που είχαν ανάγκη.

-Έχουμε φτιάξει Γραφεία του Συλλόγου, με Φωτογραφικό Μουσείο και συνεχόμενο Πολυχώρο εκδηλώσεων.

-Έχουμε σελίδα (blog) στο internet και λογαριασμό στο Facebook με νέα του Συλλόγου.

-Έχουμε παραδώσει κατά καιρούς Αθλητικό υλικό στο Δημοτικό Σχολείο Χανδρινού.

-Έχουμε την μεγαλύτερη συμβολή απ όλους στην ανακατασκευή του Γηπέδου Σουληναρίου για το οποίο φτάσαμε μέχρι και στο Υπουργείο, με την FIFA τελικά να παραδίδει το γήπεδο στο Χανδριναϊκό.

-Πραγματοποιούμε κάθε χρόνο το διήμερο πανηγύρι του χωριού μας 19 & 20 Ιουλίου, με πολλά και αξιόλογα ονόματα του Δημοτικού και Ρεμπέτικου είδους (Π. Λάλεζας , Λιζέτα Νικολάου, Γ. Λεμπέσης κ.α.).

-Έχουμε πραγματοποιήσει στο Χανδρινού 6 συναυλίες με τεράστια ονόματα του Ελληνικού πενταγράμμου: Θάνος Μικρούτσικος, Γιάννης Κότσιρας, Ρίτα Αντωνοπούλου, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Χρήστος Θηβαίος, Μανώλης Μητσιάς, Σταύρος Σιόλας, Γεωργία Νταγάκη, Γλυκερία, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Βαγγέλης Κορακάκης.

-Χωρίς οφειλές σε ΕΦΟΡΙΑ, ΙΚΑ, Ε.Π.Σ.ΜΕΣ. κ.α. και επισήμως αναγνωρισμένο σωματείο από Γεν. Γραμματεία Αθλητισμού.

Τι ΔΕΝ καταφέραμε:

Δεν καταφέραμε να πείσουμε τους εκάστοτε Δημάρχους, Προέδρους και Τοπικούς συμβούλους, ότι ο Χανδριναϊκός ΑΞΙΖΕ να έχει γήπεδο στο χωριό του, πόσο μάλλον όταν ο ΙΔΙΟΣ έχει αγοράσει τον χώρο που θα γινόταν το γήπεδο με ΔΙΚΑ του χρήματα (από προηγούμενες διοικήσεις).

Την ευθύνη την έχουν όλοι αυτοί που ΔΕΝ έβαζαν την υπογραφή τους, και θα είναι πάντα υπόλογοι στο χωρίο τους, για τα παιχνίδια που έπαιξαν στην πλάτη του Ιστορικού Συλλόγου, μένοντας σε όλη την πορεία του ΑΣΤΕΓΟΣ.

Γιατί ΑΝΑΣΤΕΙΛΑΜΕ το ποδοσφαιρικό τμήμα:

Όσοι ήταν κοντά στην ομάδα ήξεραν ότι η απόφαση αυτή έχει παρθεί από πέρυσι, και ήταν αμετάκλητη. Δεν μας πτόησε ούτε η καραντίνα, ούτε η ακύρωση των εκδηλώσεων που είναι η μεγάλη πηγή εσόδων του συλλόγου, ούτε τίποτα. Έχουμε λειτουργήσει και με χειρότερες οικονομικές συνθήκες χωρίς πρόβλημα, αλλά ήταν μια οριστική απόφαση.

Έγιναν 3 Γενικές συνελεύσεις και κανένας εκτός από εμάς ΔΕΝ παραβρέθηκε, ώστε να οδηγήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα την επόμενη ημέρα. Μοιραία τηρήσαμε αυτό που είχαμε αποφασίσει, να μην συμμετέχει το ποδοσφαιρικό τμήμα σε κανένα πρωτάθλημα.

Το ‘’Ερασιτεχνικό’’ ποδόσφαιρο, μας άρεσε, το υπηρετήσαμε, το αγαπήσαμε, αλλά το πληρώσαμε και πολύ ακριβά, σε χρήματα και εργατοώρες. Προσπαθήσαμε μαζί και άλλους συλλόγους να αλλάξουμε πολλά πράγματα στην εν γένει λειτουργία και την φιλοσοφία του, αλλά ο κύκλος των λίγων επισκιάζει τον αγώνα των πολλών, και αυτό ΔΕΝ είναι στην φιλοσοφία μας.

Το Μέλλον:

Η πλειοψηφία των ΕΝΕΡΓΩΝ μελών του Συλλόγου συμφώνησε να συνεχίσει με μεγαλύτερη ορμή όλες τις δραστηριότητες (Αθλητικές – Κοινωνικές – Πολιτιστικές), δίνοντας προτεραιότητα σε Δράσεις, Έργα και Εκδηλώσεις που έχει ανάγκη ο τόπος μας και ανεβάζουν το επίπεδο.

Όλες οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούσαμε μέχρι σήμερα, θα εξακολουθήσουν να πραγματοποιούνται όταν αυτές επιτραπούν, με ακόμη καλύτερη ποιότητα, συνεχίζοντας το ΚοινωνικοΠολιτιστικό Έργο που έχουμε αρχίσει.

Όλοι μαζί με όρεξη οργανώνουμε νέα progect, τα οποία θα μείνουν ως παρακαταθήκη στο χωριό μας και θα προσελκύσουν κι άλλους επισκέπτες στον τόπο μας.

Επίσης όταν θα επιτραπεί θα προχωρήσουμε σε εγγραφή νέων μελών και ανάδειξη Νέου διοικητικού συμβουλίου μέσω των Εκλογών και τότε θα αναλύσουμε τους νέους στόχους και την φιλοσοφία μας.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΤΟΠΙΚΟ