Connect with us

ΤΟΠΙΚΟ

Αστέρας Βαλύρας: Ανανέωσε την θητεία του στην προεδρία ο Χρήστος Καίσαρης – Το νέο ΔΣ

, Αστέρας Βαλύρας: Ανανέωσε την θητεία του στην προεδρία ο Χρήστος Καίσαρης – Το νέο ΔΣ

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία διεξήχθησαν το Σάββατο (8 Ιουνίου) οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου στον Αστέρα Βαλύρας.

Ο Χρήστος Καίσαρης παραμείνει στην προεδρία του συλλόγου, όπου βρίσκεται σε μια επιτυχημένη πορεία από το 2020. Μαζί του θα έχει ένα νέο ΔΣ, με όρεξη για προσφορά στην αθλητισμό του χωριού και την εξέλιξη της ομάδας. Στις εκλογές ψήφισαν 49 μέλη, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ συμμετοχής.

Πρόεδρος: Χρήστος Καίσαρης

Μέλη: Κώστας Καυκούλας, Νίκος Καρύδης, Μάριος Κλειώτης, Σταύρος Μπατάλιας, Ραφαήλ Λινάρδος, Ιωάννα Τζαβάρα, Σωκράτης Τσετσενέκος, Γιώργος Ραμογιαννόπουλος

Αναπληρωματικό μέλος: Χρήστος Παπαδόπουλος

Εξελεγκτική επιτροπή: Ανδρέας Δουλάμης, Χρήστος Παπαγεωργίου, Στασινός Μπόβης

Η ανακοίνωση του Αστέρα Βαλύρας αναφέρει:

«Νέο διοικητικό συμβούλιο έχει από εχθές 8 Ιουνίου ο Αστέρας Βαλύρας, μάλιστα αυτό υλοποιήθηκε από την πρώτη συνεδρίαση, παρά την επικινδυνολογία που είχε δημιουργηθεί ότι ο Αστέρας δεν θα μπορούσε συμπληρώσει ψηφοδέλτιο με ενεργά μέλη ώστε να διεκδικήσουν θέση στο ΔΣ.

Σαράντα εννέα (49) ήταν οι ψηφοφόροι που συμμετείχαν στην χθεσινή εκλογική διαδικασία, αριθμός που αποτελεί νέο ρεκόρ συμμετοχής, μιας και στην προηγούμενη διαδικασία του 2022 ήταν σαράντα έξι (46).

Να σημειωθεί ό,τι εχθές οι εκλογές υλοποιήθηκαν για πρώτη φορά με το νέο καταστατικό του συλλόγου, το οποίο έχει εναρμονιστεί πλήρως με τον νέο αθλητικό νόμο. Πλέον, το ψηφοδέλτιο για να εκλεγεί το 9μελες συμβούλιο έχει τρία (3) τμήματα: το τμήμα εκλογής προέδρου, το τμήμα εκλογής μελών και το τμήμα εκλογής της εξελεγκτικής επιτροπής.

Πρόεδρος για την επόμενη τριετή θητεία εκλέχθηκε ο Χρήστος Καίσαρης, κάτι που σημαίνει ότι συνεχίζει για 5ο έτος στην προεδρία του Αστέρα, καθώς επίσης το ίδιο ισχύει και για τον μέχρι πρότινος γενικό αρχηγό, Κώστα Καυκούλα και του έφορα – υπεύθυνου γηπέδου, Νίκου Καρύδη, καθήκοντα που πιθανώς να αλλάξουν με την είσοδο νέου αίματος στο συμβούλιο.

Βέβαια, θα πρέπει να αναφέρουμε και τη μεγάλη απουσία από τις υποψηφιότητες, η οποία ήταν αυτή του μέχρι και εχθές αντιπροέδρου του Αστέρα, Ανδρέα Δουλάμη. Ο Ανδρέας το 2019-2020, μπροστάρης μαζί με τους Κώστα Καυκούλα, Βασίλη Καυκούλα και Κώστα Σιάγκρη σε ρόλο παιχτών και άτυπα διοίκησης, αποσόβησαν τον κίνδυνο να μην διαλυθεί η ομάδα και τελικά να συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα με το καθεστώς που προαναφέραμε.

Η απουσία του θα είναι σημαντική όμως σας μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής είμαστε σίγουροι ότι πάλι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για το καλό του Αστέρα. Ανδρέα, από αυτό το βήμα της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου μας σε ευχαριστούμε από καρδιάς για την ανιδιοτελή προσφορά σου όλα αυτά τα χρόνια στον Αστέρα Βαλύρας.

Από εκεί και πέρα, για τις θέσεις των μελών η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι συμβούλιο την ερχόμενη εβδομάδα για συγκρότηση σώματος και βάση του καταστατικού και της πλειοψηφίας των σταυρών που συγκέντρωσαν οι εκλεγέντες θα αναλάβουν καθήκοντα αντιπροέδρου, γενικού γραμματέα, ταμία, γενικού αρχηγού, έφορα, τριών συμβούλων και ενός αναπληρωματικού συμβούλου.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ήδη ο προγραμματισμός της νέας σεζόν μπήκε σε “μερική” εφαρμογή (εκκρεμεί ο ορισμός των καθηκόντων του νέου ΔΣ) με πρώτο θέμα η πρόσληψη προπονητή – έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με τρεις (3) προπονητές – και αμέσως μετά σειρά έχουν οι ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών.»

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΤΟΠΙΚΟ