Connect with us

Α' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΑΟ Κυπαρισσίας: Ανανέωσαν οι Δρούλιας, Πολυζωγόπουλος και Καρίπης

, ΑΟ Κυπαρισσίας: Ανανέωσαν οι Δρούλιας, Πολυζωγόπουλος και Καρίπης

Ο ΑΟ Κυπαρισσίας συνεχίζει να χτίζει το ρόστερ του με σταθερά βήματα, δίνοντας έμφαση στην ομοιογένεια και τη διατήρηση των ποδοσφαιριστών που συνέβαλαν στην περσινή πορεία της ομάδας. Με μεγάλη χαρά, η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την παραμονή τριών σημαντικών στελεχών: του Χρήστου Δρούλια, του Ιωάννη Πολυζωγόπουλου και του Σπυρίδωνα Καρίπη.

Τρεις σημαντικές ανανεώσεις

Οι τρεις ποδοσφαιριστές, με την παρουσία τους εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, αποτέλεσαν βασικά γρανάζια για τον ΑΟ Κυπαρισσίας την περασμένη σεζόν.

  • Χρήστος Δρούλιας: Ο Δρούλιας αγωνίστηκε σε 18 παιχνίδια, σημειώνοντας 2 γκολ, και αναμένεται να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.
  • Ιωάννης Πολυζωγόπουλος: Ο Πολυζωγόπουλος, με 12 συμμετοχές την περασμένη περίοδο, θα συνεχίσει να ενισχύει το ρόστερ του ΑΟΚ.
  • Σπυρίδων Καρίπης: Ο Καρίπης είχε μια από τις πιο παραγωγικές χρονιές, αγωνιζόμενος σε 23 παιχνίδια και σημειώνοντας 2 γκολ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου

Στην επίσημη ανακοίνωση του ΑΟ Κυπαρισσίας τονίζεται η συμβολή των τριών παικτών: «Η διοίκηση του Α.Ο. Κυπαρισσίας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση την παραμονή των αθλητών: –Δρούλια Χρήστου… –Πολυζωγόπουλου Ιωάννη… –Καρίπη Σπυρίδων… στο ρόστερ της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026. Οι τρεις αθλητές, με τη συμβολή τους εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, αποτέλεσαν σημαντικά στελέχη της περσινής πορείας και θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με στόχο την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας. Η οικογένεια του Α.Ο. Κυπαρισσίας τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα μας.»

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για Α' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ