Connect with us

ΚΑΡΑΤΕ

Άκρως επιτυχημένη η παρουσία του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. Καράτε στο Πανελλήνιο Κύπελλο

, Άκρως επιτυχημένη η παρουσία του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. Καράτε στο Πανελλήνιο Κύπελλο

Με πρωτοφανή συμμετοχή  πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο  Κύπελλο Καράτε Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου “Τ. Καμπούρης” στη Χαλκίδα,  με την παρουσία 122 συλλόγων  και  2.300 αθλητών και αθλητριών σε ένα άκρως εντυπωσιακό διήμερο για το Ολυμπιακό άθλημα του Καράτε. Η εν λόγω διοργάνωση πραγματοποιήθηκε  υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ) και του Δήμου Χαλκιδέων.

Ο Παμμεσσηνιακός Α.Σ. Καράτε απέδειξε για μια ακόμη φορά πως η δουλειά που γίνεται στο σύλλογο είναι με απόλυτη γνώση στο άθλημα  και  με στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσία των αθλητών του σε κάθε διοργάνωση. Στους εν λόγω αγώνες έλαβε μέρος με 23 αθλητές και αθλήτριες  και κατέκτησε 11 μετάλλια (1 χρυσό – 7 ασημένια – 3 χάλκινα).

Οι αθλητές που ανέβηκαν στο βάθρο και εντυπωσίασαν με την υψηλή τους τεχνική κατάρτιση  είναι οι ακόλουθοι :

Μανώλης Προϊμάκης: 1η θέση στο ΚΟΥΜΙΤΕ στην κατηγορία Παίδων του 2008.

Παναγιώτα Ορφανού: 2η θέση στα ΚΑΤΑ & 2η θέση στο ΚΟΥΜΙΤΕ στην κατηγορία  -63Κgr  στους Εφήβους.

Νίκος Αδαμόπουλος : 2η θέση στο ΚΟΥΜΙΤΕ στην κατηγορία  -75Κgr  στους Άνδρες.

Αναστάσιος Χασανάκος :  2η θέση στο ΚΟΥΜΙΤΕ στην κατηγορία  -68 στους Νέους Ανδρες.

Γιώργος Χριστόπουλος : 2η Θέση στο ΚΟΥΜΙΤΕ στους Άνδρες.

Δημήτριος Μέντζας : 2η Θέση στα ΚΑΤΑ στους Παίδες του 2010.

Δημήτριος Σμυρνιός : 2η θέση στο ΚΟΥΜΙΤΕ στους Παίδες  του 2008.

Αθανάσιος Ανδρεάδης: 3η θέση στο ΚΟΥΜΙΤΕ στους Παίδες  του 2006.

Ευάγγελος Λαπιώτης: 3η θέση στο ΚΟΥΜΙΤΕ στους Παίδες  του 2011.

Άγγελος Μπάλλας: 3η θέση στο ΚΟΥΜΙΤΕ στους Παίδες  του 2009.

, Άκρως επιτυχημένη η παρουσία του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. Καράτε στο Πανελλήνιο Κύπελλο

Οι ακόλουθοι αθλητές/τριες κέρδισαν αρκετούς αγώνες και πολύτιμες εμπειρίες, ενώ δεν ανέβηκαν στο βάθρο στις λεπτομέρειες.

Οι αθλητές είναι οι εξής: Παναγιώτης Βασιλείου, Ευάγγελος Λαπιώτης, Ιωάννης  Μπάλλας, Βενετία Μέντζα, Κατερίνα Κακούνη, Σοφία Κακούνη, Δημήτριος Λαπιώτης, Ηλίας Ηλιόπουλος, Δήμητρα Μπακάκη, Σοφία Μπάλλα, Γεώργιος Γεωργακόπουλος, Νικήτας Δημόπουλος και Μαριλένα Γεωργακοπούλου.

, Άκρως επιτυχημένη η παρουσία του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. Καράτε στο Πανελλήνιο Κύπελλο

  Ο πρόεδρος  του Παμμεσσηνιακού Αθλητικού Συλλόγου κ. Αντώνης Γιουρτούμας δήλωσε τα ακόλουθα:

«Για τις επιτυχίες που μας χάρισαν και πάλι οι αθλητές μας, θέλω να συγχαρώ  πρωτίστως την προπονητική μας ομάδα, που την απαρτίζουν οι Γιάννης και Ευάγγελος Μπούρας, που παρέχουν την κατάλληλη τεχνογνωσία στους αθλητές μας και διαμορφώνουν το ιδανικό προπονητικό περιβάλλον για να φέρουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο άμεσο μέλλον.

Τον πρωτεργάτη όλου αυτού του οικοδομήματος κ.Ευθύμιο Μπούρα που αγόγγυστα προσφέρει τις υπηρεσίες του 42 ολόκληρα χρόνια. Ακόμα να ευχαριστήσω  τους δύο αθλητές που είχαν επιφορτιστεί το έργο να  βοηθούν τους προπονητές μας κατά τη διάρκεια των αγώνων κ.Μπάλλα Ανδρέα και  κ.Κακούνη Πανάγο.

Επίσης θέλω να απονείμω τα εύσημα σε όλους τους αθλητές που αγωνίσθηκαν με σθένος και προσήλωση στις οδηγίες των προπονητών μας, αλλά και στους γονείς αυτών των παιδιών που είναι άξιοι συμπαραστάτες στις προσπάθειες μας».

, Άκρως επιτυχημένη η παρουσία του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. Καράτε στο Πανελλήνιο Κύπελλο

Ο πρόεδρος της διαιτησίας για την Νότια Ελλάδα και  περιφερειακός εξεταστής ΝΤΑΝ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε κ. Ευθύμιος Μπούρας δήλωσε τα εξής:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Εάν συνυπολογίσουμε  την τεράστια συμμετοχή στους αγώνες και την παρουσία 20 και 30 ατόμων σε κάθε κατηγορία, τότε οι επιτυχίες των παιδιών παίρνουν μεγαλύτερες διαστάσεις. 

Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που εργάζονται με γνώση και αγάπη γι’ αυτό που κάνουν και αποζητούν πάντα το καλύτερο. Εύχομαι να συνεχίσουν οι αθλητές μας με τον ίδιο ζήλο και σίγουρα το μέλλον τους ανήκει».

Ο προπονητής Γιάννης Μπούρας επισήμανε τα εξής :

«Μετά από μια περίοδο έντονης προσπάθειας  μέσα από την προετοιμασία για τους αγώνες κατορθώσαμε να δείξουμε πως βρισκόμαστε μέσα στους καλύτερους συλλόγους του Ελληνικού Καράτε.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές  και τους γονείς για την υποστήριξη και το ζήλο που έδειξαν και επιδεικνύουν διαρκώς για το άθλημα και το σύλλογο μας, καθώς το αποτέλεσμα που ήρθε αποτελεί προϊόν ομαδικής προσπάθειας.

Κλείνοντας θέλω να επισημάνω ότι οι προπονήσεις  μας θα συνεχιστούν το προσεχές διάστημα με ακόμα μεγαλύτερη ένταση στις εγκαταστάσεις μας ( Φιλελλήνων και Ομήρου 6, δίπλα στο κολυμβητήριο), καθώς ακολουθεί σε λίγες ημέρες το Κύπελλο Νότιας Ελλάδας στην Αμαλιάδα».

 

 

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΚΑΡΑΤΕ