Connect with us

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Mπελά: Δεν μπορώ να καταλάβω πως δίνονται τέτοια πέναλτι (vid)

, Mπελά: Δεν μπορώ να καταλάβω πως δίνονται τέτοια πέναλτι (vid)

“Είναι ένα λυπηρό αποτέλεσμα για εμάς αυτό το 1-1. Έπρεπε να ήμασταν πιο προσεκτικοί, διότι είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε το ματς”

Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού έκαναν οι δύο προπονητές. Ο Δημήτρης Νόλης από την πλευρά της Ζακύνθου και ο Γιάννης Μπελά για λογαριασμό της Καλαμάτας. Επίσης, μίλησε ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ζακύνθου Κώστας Γιαννάτος

Γιάννης Μπελά: “Κρίμα για την προσπάθεια των παιδιών”

“Είναι ένα λυπηρό αποτέλεσμα για εμάς αυτό το 1-1. Έπρεπε να ήμασταν πιο προσεκτικοί, διότι κάναμε ευκαιρίες να κάνουμε στο παιχνίδι τρία και τέσσερα μηδέν και δυστυχώς χάσαμε τους βαθμούς από μια φάση και από αυτά τα πέναλτι που δε θα ήθελα να σχολιάσω πως δίνονται, και γιατί δίνονται δεν μπορώ να καταλάβω. Είναι κρίμα όμως γιατί τα παιδιά δέχονται και ψυχολογική πίεση μετά από τέτοιες αποφάσεις. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε και να το παλέψουμε έως στο τέλος από την στιγμή που υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες για το πρωτάθλημα. Να κάνουμε την δουλειά μας κάθε Κυριακή και να κερδίζουμε κάθε ματς. Η ομάδα της Ζακύνθου στο ματς μας περίμενε, δε δημιούργησε ευκαιρίες, οι παίκτες της όμως έπαιξαν με ψυχή και το πάλεψαν ‘έως το τέλος και πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης.”

Δημήτρης Νόλης: “Βαθμός “χρυσάφι” για την δύσκολη συνέχεια”

“Ήταν ένα παιχνίδι που για εμένα είχε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο μέρος ο αντίπαλος μπήκε πολύ πιο δυνατά, κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες και σε ένα μεγάλο ποσοστό είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο Β΄ μέρος κάναμε κάποιες αλλαγές και νομίζω ότι άλλαξε άρδην η εικόνα μας προς το καλύτερο.  Ανακτήσαμε το έλεγχο του αγώνα, είχαμε την κατοχή της μπάλας και πιέσαμε περισσότερο το αντίπαλο για να φτάσουμε στην ισοφάριση. Το κυνηγήσαμε έως την τελευταία στιγμή και νομίζω ότι τα παιδιά δικαιώθηκαν, διότι κυρίως στο Β΄ μέρος κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια. Ένας βαθμός ο οποίος έρχεται μέσα από έναν δύσκολο αντίπαλο ένα από τα φαβορί για την άνοδο με παίκτες ποιοτικούς και έμπειρους. Ίσως, η Καλαμάτα να ήταν και η καλύτερη ομάδα που έχει περάσει από το γήπεδο μας. Και αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στον βαθμό που πήραμε. Πιστεύω ότι αυτός ο βαθμός για εμάς είναι “χρυσάφι” για την συνέχεια διότι μας δίνει την ψυχολογική στήριξη να κυνηγήσουμε μέχρι τέλους όποιες ελπίδες υπάρχουν για την παραμονή στην κατηγορία.”

Κώστας Γιαννάτος (Προπονητής τερματοφυλάκων Ζακύνθου): Είναι τιμή για όλη την κατηγορία ο Ζόνας Μέντες”

“Εγώ κοιτάζω να κάνω την δουλεία μου σωστά. Είμαι τυχερός που έχω τρεις ισάξιους τερματοφύλακες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και το Πατσογιώργο που έχει βοηθήσει και έχει κάνει τρομερά παιχνίδια. Ο Μέντες είναι ένας τερματοφύλακας από τους καλύτερους στην κατηγορίας. Ο Ζόνας ήταν σε πολύ καλή ήμερα και αυτό φάνηκε. Δουλεύουμε όλοι πάρα πολύ σκληρά και πιστεύω ότι μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα. Είναι τιμή μου φυσικά που προπονώ τον Μέντες που έχει αγωνιστεί στο Κόπα Άφρικα και είναι τιμή για όλη την κατηγορία που υπάρχει αυτός ο τερματοφύλακας. Οι ελπίδες της ομάδας υπάρχουν. όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αγωνιστήκαμε ένα ολόκληρο γύρο με ερασιτέχνες παίκτες. Πιστεύω ότι στην συνέχεια  θα τα πάμε ακόμα καλύτερα.”

Πηγή: ioniansports

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ