Connect with us

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Μαύρη Θύελλα: Οι πρωτιές Ζαχαρόπουλου και Μπάμπη

, Μαύρη Θύελλα: Οι πρωτιές Ζαχαρόπουλου και Μπάμπη

O πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Football League ολοκληρώθηκε με μια ακόμη ήττα για την Καλαμάτα την περασμένη Κυριακή και το εφιαλτικό πρώτο μισό της σεζόν πέρασε στην ιστορία.

Ίσως ήταν ο χειρότερος γύρος στην ιστορία της ομάδας με σενάριο που δεν θα έγραφε ούτε ο… χειρότερος εχθρός της. Πρώτη στην βαθμολογία μέχρι την 4η αγωνιστική, η απόλυτη κατρακύλα στην συνέχεια και τελευταία θέση στην αφετηρία του δεύτερου μισού.

Το επόμενο βήμα είναι οι μεταγραφές και η “εκκαθάριση” του ρόστερ με σημαντικό αριθμό απο τους συνολικά 23 μελανόλευκους που πήραν χρόνο συμμετοχής στον πρώτο γύρο να αναζητούν νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Πρώτος σε λεπτά συμμετοχής και … πολυθεσίτης, καθώς βρέθηκε να αγωνίζεται στόπερ και δεξιός μπάκ εκτός από την φυσική του θέση στον άξονα, είναι ο Μιχάλης Ζαχαρόπουλος, ο οποίος συμπλήρωσε 1050 λεπτά συμμετοχής σε 12 ματς πρωταθλήματος.

Ο 24χρονος καλαματιανός έχει γεμάτα 90λεπτα εκτός του αγώνα με τη Νίκη Βόλου που αντικαταστάθηκε στο 60’ και δεν αγωνίστηκε μόνο με τον Διαγόρα.

Με μικρή διαφορά στην 2η θέση με τον συνολικό χρόνο συμμετοχής ακολουθεί ο Στέφαν Βουκμίροβιτς ενώ σε όλα τα παιχνίδια του πρώτου γύρου (13) έπαιξε μόνο ο Πάρης Μπάμπης, ο οποίος όμως αγωνιζόμενος ως αλλαγή σε τέσσερα απ’ αυτά συμπλήρωσε λιγότερα λεπτά συμμετοχής από τους δυο πρώτους.

Αναλυτικά η σχετική λίστα:

, Μαύρη Θύελλα: Οι πρωτιές Ζαχαρόπουλου και Μπάμπη

Θυμίζουμε πως τα 13 γκολ της Καλαμάτας στον πρώτο γύρο έχουν σημειώσει οι Ράκιτς (3), Αλεξόπουλος (2), Οσμάναγκιτς (2/2 πέναλτι), Βουκμίροβιτς, Στεργίδης, Καζβιρόπουλος, Μάκος, Κωνσταντινόπουλος, Κουϊρουκίδης.

 

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ