Connect with us

Football League

Μάχες σώμα με σώμα στην Football League

, Μάχες σώμα με σώμα στην Football League

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει το Σάββατο (7/3) η αυλαία της 23ης αγωνιστικής στην Football League, που οδεύει πλέον ολοταχώς προς την τελική της ευθεία.

Αμφότερες οι αναμετρήσεις, που ξεκινούν στις 15:00 παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον τόσο στη μάχη της κορυφής, όσο και σε εκείνη της αποφυγής του υποβιβασμού.

Ο θάνατος σου, η ζωή μου είναι η αναμέτρηση στην Ρόδο, με τον Ιάλυσο να φιλοξενεί τον Ασπρόπυργο και τις δύο ομάδες να παίζουν την επιβίωση τους και ουσιαστικά τους κόπους μιας χρονιάς.

Οι φιλοξενούμενοι αποχαιρετούν ουσιαστικά την κατηγορία αν γυρίσουν με άδεια χέρια και το ματς δείχνει χωρίς επιστροφή για το συγκρότημα του Γιώργου Βαζάκα.

 

Τελικός για το «Σίτι»

Στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», το Αιγάλεω φιλοξενεί τον φορμαρισμένο Θεσπρωτό με τη νίκη να αποτελεί το ζητούμενο για τις δύο ομάδες που στοχεύουν στην σωτηρία.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και σε συνδυασμό με το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί τα περιθώρια έχουν στενέψει δραματικά.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Ρότσα κατηφόρισε πάνοπλη για την πρωτεύουσα, θέλοντας να σταθεί όρθια σε μια από τις πιο καυτές έδρες της κατηγορίας.

 

Ζόρικη έξοδος για Τρίκαλα

Στο Λασίθι, η Ιεράπετρα υποδέχεται τον πρωτοπόρο Α.Ο. Τρικάλων θέλοντας τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά ανόδου.

Οι Κρητικοί αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και σε περίπτωση που επικρατήσουν θα ανέβουν προσωρινά στην δεύτερη θέση, η οποία χαρίζει την άνοδο στα σαλόνια της Superleague 2.

Στον αντίποδα οι Θεσσαλοί κατηφορίζουν με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα για να διατηρηθούν στην κορυφή, έχοντας ήδη ανακτήσει μαξιλαράκι ασφαλείας τριών βαθμών από τον Ιωνικό, που καραδοκεί στην γωνία.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για Football League