Connect with us

Στοίχημα

Μιλούν οι έδρες και το κίνητρο

, Μιλούν οι έδρες και το κίνητρο

Αρκετές επιλογές στην πλέον παραγωγική μέρα του στοιχήματος, με τα παιχνίδια που ξεχωρίσαμε να έχουν ελληνικό ενδιαφέρον.

Την ίδια ώρα, παρατηρούμε εξαιρετικές αποδόσεις σε Αγγλία και Ιταλία κλείνοντας τη σημερινή μας τετράδα με βαρυσήμαντα ματς από τα κορυφαία πρωταθλήματα.

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΓΟΥΛΒΣ 1 (2,45)

ΑΡΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 (2,20)

ΚΑΛΙΑΡΙ – ΡΟΜΑ 1Χ (2,05)

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 1Χ (2,60)

 

Ξεκίνημα με την τελευταία αγωνιστική της Superleague 1, όπου ο Άρης υποδέχεται τον Ατρόμητο, σε ένα ματς με ξεκάθαρο φαβορί.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να κλείσουν με θετικό πρόσημο την κανονική διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και μπορούν να το κάνουν παίζοντας σε ένα κατάμεστο Χαριλάου.

Στον αντίποδα το κλίμα στην ομάδα του Περιστερίου βρίσκεται σε κάκιστα επίπεδα και ο Σάββας Παντελίδης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, μετά την ολοκλήρωση της φετινής περιπέτειας.

Ο άσος έχει μεγάλες πιθανότητες εμφάνισης και θα το κρατήσουμε ως βασικό στήριγμα στις επιλογές μας.

“Ξεφουσκώνει” ο Απόλλων

Προχωρώντας με την Superleague 2 ο Απόλλωνας δοκιμάζεται στην έδρα της ΑΕ Καραϊσκάκης και η εκτίμηση μας είναι πως δεν θα περάσει αλώβητος από την Άρτα.

Οι φιλοξενούμενοι συμβιβάζονται με την μη κατάληψη της απευθείας ανόδου και ουσιαστικά ξεμένουν από στόχους στην τελική ευθεία της σεζόν.

Επιπρόσθετα, η «Ελαφρά ταξιαρχία» δεν πείθει με τα τελευταία της αποτελέσματα και η δύναμη της έδρας μας ωθεί στην διπλή επιλογή που προσφέρεται σε άκρως ελκυστική απόδοση.

Αγγλικό δωράκι στο κουπόνι

Απρόσμενα υψηλή η τιμή του άσου της Τότεναμ, που το μεσημέρι υποδέχεται στο Λονδίνο την πάντοτε υπολογίσιμη Γουλβς.

Οι «λύκοι» πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία, έχουν την κόπωση από το μεσοβδόμαδο ευρωπαϊκό ματς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν φαβορί απέναντι στην αρμάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Θα στηρίξουμε τα «σπιρούνια», που παρά τους διαδοχικούς τραυματισμούς και την κόπωση που έχει συσσωρευτεί στο στρατόπεδό τους μπορούν μέσα στο σπίτι τους, να πάρουν το μάξιμουμ των βαθμών.

Συγκεντρώνοντας το μεγαλύτερο μέρος της δύναμης της μέσα στην έδρα της η Κάλιαρι φιλοξενεί στο νησί της Σαρδηνίας την Ρόμα, σε ένα ματς με μοιρασμένες αποδόσεις.

Οι «τζιανλορόσι» προέρχονται από το μεσοβδόμαδο ματς στο Βέλγιο κόντρα στην Γάνδη και το νέο τους ταξίδι επιφέρει επιπλέον κόπωση, αυξάνοντας τον πήχη δυσκολίας σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς ενδεκαδάτων παικτών της.

Η απόδοση του άσου είναι εξαιρετική, ωστόσο έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε και την ισοπαλία που προσφέρεται σε οριακά αποδεκτή τιμή, διπλασιάζοντας τον αρχικό μας τζίρο.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για Στοίχημα